Παγετός σε όλη τη χώρα: Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες - iefimerida.gr

Παγετός σε όλη τη χώρα: Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες

Παγετός σε όλη τη χώρα: Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηλιόλουστος αλλά παγωμένος θα είναι ο καιρός, αφού σήμερα Παρασκευή προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ωστόσο ο υδράργυρος θα σημειώσει κάθετη πτώση με τη θερμοκρασία να αγγίζει σε πολλές περιοχές τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος με παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ