Πανδαιμόνιο στη συνεδρίαση των διοικητικών του Καποδιστριακού -Προπηλακισμοί και λιποθυμίες - iefimerida.gr

Πανδαιμόνιο στη συνεδρίαση των διοικητικών του Καποδιστριακού -Προπηλακισμοί και λιποθυμίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στα ΑΕΙ, αφού οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας τους για τρεις ημέρες ακόμη ενώ αυτή την ώρα σε κλίμα έντασης αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους οι διοικητικοί του ΕΚΠΑ.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ εμφανίζονται μοιρασμένοι στα δυο,ενώ ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί είναι και το γεγονός ότι αποδοκιμάστηκε έντονα ένας από τους διοικητικούς ο οποίος μετείχε στην χθεσινή συνάντηση με τον Αρβανιτόπουλο. Ο συνδικαλιστής, προτεινε στην γενική συνέλευση να σταματήσουν οι απεργίες και τότε επικράτησε πανδαιμόνιο.Πολλοί που διαφωνούσαν άρχισαν να φωνάζουν και να λένε ότι δεν έχουν πειστεί από τις προθέσεις του Αρβανιτόπουλου. Μάλιστα, λίγο μετά τις 14.00 και λόγω της όξυνσης των πνευμάτων μια γυναίκα λιποθύμησε και έχει κληθεί ασθενοφόρο.

Εντωμεταξύ, νωρίτερα, οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο αποφάσισαν νεα 24ωρη απεργία για αύριο και 48ωρη απεργία από την Δευτέρα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ