Μυστήριο στην Αυστραλία με το θάνατο ενός ζευγαριού Ελλήνων από τα Τρίκαλα - iefimerida.gr

Μυστήριο στην Αυστραλία με το θάνατο ενός ζευγαριού Ελλήνων από τα Τρίκαλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του θανάτου στην Αυστραλία ενός ζευγαριού Ελλήνων με καταγωγή από το Καστράκι του νομού Τρικάλων. Ο λόγος για τον 69χρονο Νίκο Παναγιωτάκου και τη 63χρονη σύζυγό του Ελισάβετ, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Revesby στα νοτιο -δυτικά του Σίδνεϊ. Μπροστά στην τραγωδία βρέθηκε η μία από τις τρεις κόρες τους, που έμελε να είναι εντοπίσει το άψυχο σώμα των γονιών της.Η αστυνομία είπε ότι τα πτώματα βρέθηκαν σε χωριστά δωμάτια και ένα είχε αρκετές πληγές. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι Αρχές δεν ψάχνουν για ύποπτο σε αυτό το στάδιο, ενώ οι ντετέκτιβς ερευνούν αν πρόκειται για δολοφονία - αυτοκτονία. Ο Επιθεωρητής του Bankstown, Scott McAlpine, είπε ότι και τα δύο πτώματα ήταν καλυμμένα όταν έφτασε η αστυνομία, καθώς και ότι δεν αναφέρθηκε οποιαδήποτε πρόβλημα από τους περίοικους. «Έχουν ζήσει εδώ για πολλά χρόνια και δεν υπάρχει ιστορικό αναφορών», είπε.

Οι γείτονες ήταν συγκλονισμένοι από την είδηση και είπαν ότι είδαν μόνο τον Παναγιωτάκο τη Δευτέρα να περπατά στον δρόμο. «Ήταν καλός. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα», είπε ο φίλος και γείτονας Michael Nakhie. Το ζευγάρι είχε και αρκετά εγγόνια και ο Παναγιωτάκος συχνά έβγαινε μαζί τους περίπατο.«Ήταν πάντα με τα εγγόνια της», είπε ο γείτονας Demi Camelin για την Ελισάβετ Παναγιωτάκου. «Ήταν μια πολύ, πολύ ωραία γιαγιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ