Kασιδιάρης: Οσοι ιεράρχες χτυπούν τη Χρυσή Αυγή είναι μασόνοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Kασιδιάρης: Οσοι ιεράρχες χτυπούν τη Χρυσή Αυγή είναι μασόνοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μασώνους δήθεν Ιεράρχες» χαρακτήρισε τους μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος που βάλουν κατά της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ήτανε και πολλοί δήθεν ιεράρχες που βγήκαν και κατηγόρησαν την Χρυσή Αυγή έχοντας λάβει έξωθεν εντολές, οι οποίοι είναι πάρα πολύ ψηλά στην μασωνία» είπε στην διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος του ο κ. Κασιδιάρης.

«Και αυτοί τόλμησαν να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή ότι δήθεν περι δωδεκαθεϊσμού και ένα σωρό τέτοιες βλακείες» συμπλήρωσε για να εξηγήσει: « Να ξέρετε ότι όλοι αυτοί οι οποίοι φθάνουν σε υψηλά κλιμάκια εξουσίας όπου κι αν βρίσκονται ακόμη και στην Εκκλησία δυστυχώς έχουν ένα προαπαιτούμενο, να είναι τέκτονες και μάλιστα υψηλού βαθμού».

Ο βουλευτής που έκανε αυτήν την εκπομπή για να απαντήσει σε δημοσίευμα το οποίο τον εμφάνιζε ως μασώνο προειδοποίησε πως «όλα αυτά θα καταργηθούν εάν η Χρυσή Αυγή έρθει στα πράγματα και βεβαίως έρθουν όλα στο φως».
Τα περι Ιεραρχών ακούγονται μετά το 02΄09΄΄. Πηγή dogma.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιεράρχες Ηλίας Κασιδιάρης Μασόνοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ