Πέντε καθηγητές της Νομικής δίνουν διαλέξεις στους φοιτητές τους μέσα στο θέατρο Διάνα - iefimerida.gr

Πέντε καθηγητές της Νομικής δίνουν διαλέξεις στους φοιτητές τους μέσα στο θέατρο Διάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγωνία των πέντε πανεπιστημιακών δασκάλων είναι να κρατήσουν τους φοιτητές ενεργούς, να μην αποξενωθούν από το ακαδημαϊκό περιβάλλον και τη διαδικασία των σπουδών. Κυρίως να μην απογοητευθούν. Για αυτό αποφάσισαν να δώσουν σειρά τρίωρων διαλέξεων στη σκηνή του Θεάτρου Διάνα.

Στον αριθμό 7 της Ιπποκράτους, 120 φοιτητές έχουν παρακολουθήσει ως τώρα τις διαλέξεις των καθηγητών της Νομικής Σχολής Νίκου Αλιβιζάτου, Σταύρου Τσακυράκη, Γεώργιου Δρόσου καθώς και των αναπληρωτών καθηγητών Γιώργου Γεραπετρίτη και Σπύρο Βλαχόπουλου. Οι διαλέξεις διαρκούν από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι και μετά ακολουθεί συζήτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν απευθύνονται μόνο σε φοιτητές της Νομικής αφού τα θέματα των διαλέξεων ποικίλουν από τις θεμελειώδεις αρχές του πολιτεύματος ως την συνταγματική αρχιτεκτονική της άσκησης πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ