Ετσι θα ήταν ο εγκέφαλος αν σχεδιαζόταν σαν χάρτης του μετρό -Χάνεται κανείς στις διαδρομές του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ετσι θα ήταν ο εγκέφαλος αν σχεδιαζόταν σαν χάρτης του μετρό -Χάνεται κανείς στις διαδρομές του [εικόνα]

Ετσι θα ήταν ο εγκέφαλος αν σχεδιαζόταν σαν χάρτης του μετρό -Χάνεται κανείς στι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου; Πού να δει κανείς το μυαλό του. Γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος συναγωνίζεται σε πολυπλοκότητα το μεγαλύτερο δίκτυο μετρό. Τουλάχιστον αυτή την έμπνευση είχαν κάποιοι.

Απεικόνισαν λοιπόν την πολυπλοκότητα του εγκεφάλου με το τρόπο που γίνεται στις γραμμές του μετρό. Με διαδρομές όπως «παρεγκεφαλίτιδα», «οπτικό νεύρο» και «κροταφικός λοβός», μπορεί κανείς να ταξιδέψει με το βλέμμα του στο χάρτη αναλογιζόμενος πώς λειτουργεί ακριβώς την ίδια στιγμή το μυαλό του.

Οσο για τους ενδιάμεσους σταθμούς; Μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα στα «όνειρα» και την «επιθετικότητα», ενώ σε περίπτωση... αλλαγής γραμμής, θα πρέπει να «κατέβει» στον «Κεντρικό σταθμό μυελός» μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις εγκέφαλος χάρτης μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ