ΔΗΜΑΡ: «Ναι» στην τροπολογία Γεωργιάδη, «όχι» στον προϋπολογισμό και την εξεταστική για τα υποβρύχια - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: «Ναι» στην τροπολογία Γεωργιάδη, «όχι» στον προϋπολογισμό και την εξεταστική για τα υποβρύχια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χαρτιά της εν όψει των κρίσιμων ψηφοφοριών για την τροπολογία για τα φάρμακα, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική όσον αφορά το θέμα των υποβρυχίων αλλά και για τον προϋπολογισμό ανακοίνωσε η ΔΗΜΑΡ, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η Δημοκρατική Αριστερά, αποφάσισε να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, με το σκεπτικό πως «ενισχύει τις κοινωνικές ανισότητες» αλλά και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια, για τα οποία αν και αναγνωρίζει την ύπαρξη πολιτικών ευθυνών, σημειώνει ότι «δεν επιλέγει την πόλωση και την ποινικοποίηση της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Επιπλέον η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει θετικά για την τροπολογία για τη μείωση των τιμών των φαρμάκων που προωθεί ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης., τονίζοντας ότι «η ρύθμιση αποτελεί ένα βήμα για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων προς όφελος των πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ