«Αθήνα, μία ελληνική τραγωδία»: Ξένοι ανταποκριτές αποτυπώνουν την κρίση από τα Εξάρχεια μέχρι την Κηφισιά [webcumentary] - iefimerida.gr

«Αθήνα, μία ελληνική τραγωδία»: Ξένοι ανταποκριτές αποτυπώνουν την κρίση από τα Εξάρχεια μέχρι την Κηφισιά [webcumentary]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πολλαπλές – συχνά αντιφατικές – όψεις της κρίσης στην Αθήνα και το πώς τη βιώνουν οι κάτοικοί της επιχειρεί να αποτυπώσει ένα εξαιρετικό webcumentary με τίτλο: «Athens A Greek Tragedy» [«Αθήνα: Μία Ελληνική Τραγωδία»] των Claire Jeantet και Fabrice Catérini.

Από την ταραχώδη περιοχή των Εξαρχείων μέχρι την «ευκατάστατη» Κηφισιά, το ιδιότυπο αυτό ντοκιμαντέρ, που συνδυάζει στατικές εικόνες και ήχους από την πόλη, αποτυπώνει την ανομοιογενή πραγματικότητα της ελληνικής πρωτεύουσας, η οποία εξακολουθεί να εμπνέει αστάθεια και φόβο.

Για να το παρακολουθήσετε, μεταφερθείτε στη σελίδα του presseurop.eu, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ