Αίτηση αποφυλάκισης από το Χρήστο Παππά -«Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω Ιφιγένεια» - iefimerida.gr

Αίτηση αποφυλάκισης από το Χρήστο Παππά -«Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω Ιφιγένεια»

Αίτηση αποφυλάκισης από το Χρήστο Παππά -«Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω Ιφιγέν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από το Νίκο Μιχαλολιάκο και ο Χρήστος Παππάς κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης. Στην πολυσέλιδη αναφορά του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταδικάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά δηλώνει πως δεν είναι διατεθειμένος να γίνει «Ιφιγένεια».

Ο κ. Παππάς με την αίτησή του ζητά να αντικατασταθεί με όρους η προσωρινή του κράτηση, καθώς όπως αναφέρει δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την παραμονή του στη φυλακή αφού έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Παράλληλα ισχυρίζεται πως δεν είναι ύποπτος φυγής και δεν προκύπτει φόβος να διαπράξει κανένα αδίκημα αν αφεθεί ελεύθερος.

Στην αναφορά του, ο κ. Παππάς υποστηρίζει πως ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη φυλακή είναι επειδή ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ και αρνούμενος κατηγορηματικά τα περί εγκληματικής οργάνωσης προσθέτει «Δεν είμαι, όμως, σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια και να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την πατρίδα μας, ούτε και στελέχη κομμάτων που πράγματι ήταν μέλη ''εγκληματικής Οργάνωσης''».

Για ακόμη μία φορά ο κ. Παππάς αποποιείται τον χαρακτηρισμό του ναζιστή, που του απέδωσαν, όπως υποστηρίζει τα ΜΜΕ, «για κάποιες νεανικές επιλογές του» και προσθέτει ότι «την ίδια ώρα, εκείνοι που μας έδιναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, υπουργοποιούσαν άλλους, παρά το ότι είχαν αυτοί τις ίδιες νεανικές επιλογές μ' εμάς».

Καταδικάζει επίσης, στην προσφυγή του, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέροντας ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς έδρασε «με βιαιότητα» από δική του πρωτοβουλία και επισημαίνει ότι η πράξη του εξυπηρέτησε άλλους και «ζημίωσε το κόμμα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ