Σόιμπλε: Δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα η Ελλάδα- Θα το επανεξετάσουμε στα μέσα του 2014 - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα η Ελλάδα- Θα το επανεξετάσουμε στα μέσα του 2014

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμα πως ένα νέο πακέτο για την Ελλάδα δεν μπορεί ακόμη να αποκλεισθεί θέλησε να περάσει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μέσω του εκπροσώπου του Μάρτιν Κοτχάους, ο οποίος τόνισε πως «το θέμα της Ελλάδας θα επανεξεταστεί στα μέσα του 2014 και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο περαιτέρω βοήθειας, εφόσον η χώρα έχει εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα».

Ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επανέλαβε ότι εφόσον η Ελλάδα εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα και τηρήσει τις δεσμεύσεις που απορρέουν από το πρόγραμμα θα στηριχθεί από τους εταίρους της, εφόσον χρειαστεί κάποιου είδους περαιτέρω βοήθεια, ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στον πιθανό τύπο αυτής της βοήθειας, επισήμανε ότι όλα είναι ανοιχτά εκτός από το κούρεμα του χρέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ