Αλλάζει στάση η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών -Αισιοδοξία πως θα ανοίξουν οι σχολές - iefimerida.gr

Αλλάζει στάση η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών -Αισιοδοξία πως θα ανοίξουν οι σχολές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

εκτές τις προτάσεις του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου για τη διοικητική αναδιάρθρωση των πανεπιστημίων. Θετικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση που επικρατεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών έκανε δ

Το υπουργείο από την πλευρά του χαιρέτισε την απόφαση της Συγκλήτου και διαβεβαίωσε ότι δεν θα χαθεί το εξάμηνο, υπό την προϋπόθεση ότι θα ανοίξει το πανεπιστήμιο.

Κρίσιμη θεωρείται ως προς αυτό το τελευταίο, η συνεδρίαση των διοικητικών υπαλλήλων η οποία, έως τις 13:45 το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη. Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, όπως και οι συνάδελφοί τους του ΕΜΠ, έχουν κηρύξει απεργία για σήμερα και αύριο, ενώ δεν έχουν τοποθετηθεί απέναντι στις προτάσεις του υπουργού.

Ο κ.Αρβανιτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μυλόπουλο. Ο πρύτανης του ΑΠΘ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ