Ενταση στον Αρειο Πάγο ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές -Προθεσμία 15 ημερών για να απολογηθεί πήρε ο Γερμενής - iefimerida.gr

Ενταση στον Αρειο Πάγο ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές -Προθεσμία 15 ημερών για να απολογηθεί πήρε ο Γερμενής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση σημειώθηκε στον Αρειο Πάγο, όταν μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με δεκάδες αντιεξουσιαστές, με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η ατμόσφαιρα μύριζε «μπαρούτι», καθώς από την μια μεριά είχαν συγκεντρωθεί τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος για να συμπαρασταθούν στοςυ βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι θα πήγαιναν στον ανακριτή για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ενώ από την άλλη μεριά στην οδό Λουκάρεως ήταν συγκεντρωμένοι δεκάδες αντιεξουσιαστές οι οποίοι είχαν προσέλθει για να συμπαρασταθούν στο μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς Τάσο Θεοφίλου, ο οποίος δικάζεται την Δευτέρα.

Οι δύο ομάδες, κινήθηκαν απειλητικά η μία εναντίον της άλλης και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία και να πραγματοποιήσει μικρή ρίψη χημικών προκειμένου να αποφευχθεί η σύρραξη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής ζήτησε και πήρα 15 ημέρες προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για τους άλλους δύο βουλευτές της ΧΑ, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον Στάθη Μπούκουρα.

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ