Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, εκεί που βρίσκεται και ο κυβερνήτης σας ο Άρης. Καλό θα είναι λοιπόν να σταθείτε λιγάκι, να πάρετε καμμιά ανάσα, και για να ακριβολογούμε, να αναλύστε κάπως πιο προσεκτικά, αν τραβάτε τον σωστό δρόμο ή απλώς τραβάτε κι όπου βγει. Για δείτε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η αγάπη θα σας φανεί λίγο πιο μαζεμένη, επομένως οι ελεύθεροι αν μην προσποιηθείτε πως ενδιαφέρεστε αν δεν το κάνετε πραγματικά. Παράλληλα, οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας φανεί κάπως «ανέραστη», αφήστε την να περάσει καλύτερα, παρά να τα βάλετε με την σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε κυρίως να καταλάβετε τι σας ζητούν. Η ημέρα θα σας προσφέρει κάθε βοήθεια, με σκοπό να εμβαθύνετε επί της ουσίας. Ασχοληθείτε λοιπόν κυρίως με αυτό, και μην σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας σε τομείς που δεν πρόκειται να αποδώσουν. Αν πάλι επιλέξετε το δεύτερο, μην παραξενευτείτε, αν σας ζητήσουν και τα «ρέστα», εκείνοι που προτρέξατε να υποστηρίξετε...

Ταύρος

Γενικά
Η ημέρα δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σας. Ή για να είμαστε σαφείς, εσείς δεν τις έχετε απέναντι της. Αφήστε λοιπόν τα δρώμενα της καθημερινότητας να σας προλάβουν, και μην μανιάζετε τυχόν, επειδή όλα πρέπει να γίνουν με τον δικό σας τρόπο. Κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε επί της ουσίας εφικτό, ούτε ευγενές να επιζητείται...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αγάπη σήμερα δεν σας κάνει την χάρη, και μπορεί να θυμώσετε. Επομένως όσον αφορά τους ελεύθερους, αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει και απολαύστε αυτά που είναι ικανός να σας προσφέρει. Μην ζητάτε περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει...Οι δεσμευμένοι, καθώς μια απαίτηση μπορεί να προκαλέσει ποικίλα προβλήματα, αρκεστείτε σε μια καλή κουβέντα. Κάνει θαύματα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε στους συνεργάτες σας το δικαίωμα να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Πόσο μάλλον να πρόκειται για υφισταμένους, οι οποίοι πρέπει να σας αντιλαμβάνονται ως προστάτη τους και όχι ως δυνάστη...Αυτό εξάλλου σημαίνει να είμαστε υπεύθυνοι για κάτι ή για κάποιον!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, συναντά σιγά-σιγά τον Κρόνο, και πλέον ξεκαθαρίζει το τοπίο, τουλάχιστον όσον αφορά υποθέσεις που ξεκίνησαν πριν τον ανάδρομο, όμως για χάρη του έμειναν πίσω. Έτσι, αφήστε να δείτε την προδιάθεση της ημέρας, και κινηθείτε σύμφωνα με αυτήν. Μην αναλάβετε πρωτοβουλίες, που ούτως ή άλλως δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν σκοπεύει να σας το κάνει εύκολο, και καλό θα είναι να φανείτε προσεκτικοί. Οι ελεύθεροι ας πούμε, προτιμήστε τις σταράτες κουβέντες από κάποιες άλλες περισσότερο γλαφυρές, που όμως δεν μεταφέρουν το ακριβές νόημα. Οι δεσμευμένοι, αν διαπιστώσετε μια ένταση στα λόγια του συντρόφου σας, προσπεράστε την και αλλάξτε θέμα. Ο σύντροφος σας, θα θαυμάσει την ευελιξία σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα προσέξτε οπωσδήποτε, να μην δώσετε το δικαίωμα να συμπληρώσουν άλλοι εκείνα που θέλατε να πείτε, κυρίως επειδή αφήσατε το θέμα στην μοίρα του, και όποιος καταλάβει, κατάλαβε...Δεν πάει έτσι!

Καρκίνος

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, θα σας μεταφέρει ένα σαφές μήνυμα και καλό θα είναι να το σεβαστείτε. Αν θέλετε να επιτύχετε πράγματα, όποια και αν υποτεθεί πως είναι αυτά, θα χρειαστεί αν φανείτε συνεπείς και συγκροτημένοι. Καθώς η βιασύνη μάλιστα δεν θα σας ωφελήσει, φροντίστε να οργανώσετε τόσο την σκέψη σας, όσο και το πρόγραμμα σας γενικώς. Αξιοποιήστε έναν ευφυή τρόπο ώστε να αποδείξετε πως και θέλετε και μπορείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η τύχη σήμερα δεν ευνοεί και τόσο τα ερωτικά σας, επομένως θα χρειαστεί να το κάνετε από μόνοι. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα αναλάβετε πρωτοβουλίες, που όμως να μην σας κάνουν να δείχνετε, σαν να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Συγκροτημένα! Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας έχει ανάγκη από μιας μορφής αναζωογόνηση, σήμερα φροντίστε να προσφέρετε κάτι νέο, χωρίς εντυπωσιασμό. Απλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας μάλλον περιμένουν με αγωνία την επόμενη κίνηση σας. Αν θέλετε να εκπλαγούν ευχάριστα, φροντίστε να κινηθείτε περισσότερο προσγειωμένα, παρά βάσει ενός στιγμιαίου ενθουσιασμού.

Λέων

Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα θα εμπλακεί σε μια έντονη όψη με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα, και η οποία αν δεν προσέξετε, μπορεί να σας παρασύρει σε σφάλματα. Η αντιθέτως, μπορεί να σας αποδείξει κάπως σκληρούς, απέναντι σε σφάλματα άλλων. Σε κάθε περίπτωση, αφήστε την αγωνία και την ένταση να προσπεράσουν, και εσείς εστιάστε να κατανοήσετε την τάση που προκαλεί τέτοιου είδους προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δύσκολα θα αποφύγετε πλάνες του έρωτα σήμερα, εκτός αν προσγειώσετε με το ζόρι τον εαυτό σας, επομένως, οι ελεύθεροι, προσέξτε τον τρόπο που θα προσεγγίσετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Οι δε δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει, αποφύγετε να φανείτε «ακριβοί στο ξύδι και φτηνοί στο λάδι», που λένε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε περισσότερο την αξία των κόπων των ανθρώπων, παρά το οικονομικό αποτέλεσμα, καθώς το πρώτο αφορά τους ίδιους, ακόμη και εσάς. Το δεύτερο όμως δεν εξυπακούεται πως έπεται μιας καλής προσπάθειας. Να το θυμάστε!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, συναντά πλέον τον Κρόνο στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού, φανείτε μετρημένοι, και να είστε σίγουροι, πως δώρα θα προκύψουν από το πουθενά. Καθώς μάλιστα και ο Άρης βρίσκεται μέσα στο ζώδιο σας, φροντίστε να μην φανείτε δυσανάλογα, δεκτικοί ή απορριπτικοί. Δώστε παντού τις ίδιες ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα θα σας πει μυστικά του έρωτα, όπου μάλλον, εκείνον δεν θα τον συμφέρει καθόλου ένα τέτοιο γεγονός. Οι ελεύθεροι λοιπόν, φροντίστε να σεβαστείτε τυχόν την αδυναμία του να σας «καλύψει». Ενώ οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας δεν αποκλείεται να σας φέρει σε δύσκολη θέση ή ίσως να βρεθεί ο ίδιος σε αμηχανία μπροστά σας, δείξτε καλή πρόθεση. Αρκεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν κρίνετε πως κάποιες υποθέσεις έχουν παρατραβήξει, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε ένα φρένο. Μην διακόψετε όμως καμμιά, αν δεν διαπιστώσετε πως είναι πράγματι αναγκαίο. Μπορεί απλώς, να απαιτείται αναπροσαρμογή!

Ζυγός

Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, σήμερα θα σχηματίσει μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, όπως και μια με την Σελήνη. Καλό θα είναι λοιπόν να δοκιμάσετε να εξετάσετε κάθε εκδοχή, πριν αλλά και κατά την διάρκεια κάθε ενέργειας σας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας αφορούν, όμως μην βιαστείτε να πείτε την γνώμη σας εκεί που δεν θα σας ζητηθεί. Σήμερα για εσάς είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, και απαιτείται να κινηθείτε με λεπτότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αγάπη μπορεί να σας κάνει νερά σήμερα, επομένως φανείτε προσεκτικοί, αλλά και αρκετά αισιόδοξοι. Οι ελεύθεροι, δείτε τι σας ζητάει ο έρωτας και ποια είναι η δική σας άποψη. Είναι εξίσου σημαντικό! Οι δεσμευμένοι, καθώς μια σχέση είναι διαδραστική υπόθεση, σήμερα μην κάνετε απλώς εμπρός ή πίσω. Πάρτε θέση!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε οικονομικό επίπεδο, μην απογοητευτείτε αν υποθέσεις που δεν τραβούσαν έχει έρθει η ώρα να περάσουν στο παρελθόν. Τουλάχιστον θωρακίστε τομείς σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να μην βιώσετε παράλληλα, οικονομικές απώλειες.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα μέσα στο ζώδιο σας, συναντώνται ο Ερμής με τον Κρόνο. Γεγονός που σας προϊδεάζει να μετρήσετε τις κινήσεις σας πολύ καλά πριν να τις εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας ως λύσεις. Καλύτερα λοιπόν να καθυστερήσετε, παρά να βιαστείτε. Καθώς μάλιστα, δεν αποκλείεται να βιώσετε παράλληλα συναισθήματα ανασταλτικού τύπου, μην παρασυρθείτε από σκέψεις με τις οποίες αύριο θα «χαζογελάτε»...Άσκοπο είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καθώς καλείστε να φερθείτε κάπως συντηρητικά σήμερα, στραφείτε περισσότερο προς συναισθήματα κατανόησης, παρά συστολής. Έτσι οι ελεύθεροι, αναζητήστε έναν αληθινό έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι, κρατήστε τις δυνάμεις σας, και μην παρακινείτε τον εαυτό σας σε κινήσεις που δεν είναι ξεκάθαρο το που θα σας βγάλουν. Λίγη υπομονή θα σας ωφελήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναρωτηθείτε γιατί κάποιες φορές αντιμετωπίζετε περισσότερα εμπόδια από άλλες, και μάλλον θα ανακαλύψετε, πως έχει έρθει η ώρα να στραφείτε προς μια καλύτερη διαχείριση του χρόνου όσο και των γνώσεων σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα σήμερα, να εισπράξετε μια καλή πληροφορία, από κάποιον πιο έμπειρο.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα κατά το πλείστον της ημέρας, η Σελήνη θα σας υποστηρίξει από στο φιλικό για εσάς, ζώδιο του Λέοντα. Όμως προς το βράδυ θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζοντας παράλληλα, μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας. Μην πιστέψετε λοιπόν όλα όσα θα δείτε, καθώς η καθημερινότητα φορές, δείχνει πιο πεζή από όσο όμορφη είναι στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, δεν αποκλείεται να σας προσγειώσει λίγο απότομα σήμερα, και καλό θα είναι να μην χαλάσετε την καλή σας διάθεση. Έτσι, ιδιαιτέρως τις βραδινές ώρες, οι ελεύθεροι, ας μην ακολουθήσετε τις «προσταγές» του, ενώ οι δεσμευμένοι, ας μην προτιμήσετε να σταθείτε απέναντι από την σχέση σας. περάστε δίπλα της.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε τις ευνοϊκές στιγμές της ημέρας, και δράστε ανά περίπτωση. Προσέξτε μόνον, μήπως διαφωνούντες συνεργάτες, μιλήσουν για εσφαλμένες κινήσεις από μέρους σας είτε λόγω δικής τους άγνοιας, είτε ένεκα δικής σας ασάφειας απέναντι τους ή απέναντι στην εργασία σας γενικώς.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα ο Ερμής και ο Κρόνος, θα συναντηθούν στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Αξιοποιήστε λοιπόν μια τέτοια ευκαιρία, κυρίως επανεξετάζοντας επικοινωνιακά σφάλματα του άμεσου παρελθόντος. Καθώς μάλιστα η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο σας δεν θα σας υποστηρίξει και τόσο καθώς αντιμάχεται τις πλάνες του Ποσειδώνα, φροντίστε να φερθείτε με συνέπεια και κυρίως αποφύγετε συναισθηματικές εξάρσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας ζητά την αποδοχή σας, όσο και την αυστηρότητα σας, επομένως βρείτε κάπου την μέση. Έτσι, οι ελεύθεροι, μην ζητήσετε τον ουρανό με τ' άστρα, αλλά μην τον υποσχεθείτε κιόλας. Οι δεσμευμένοι, πάλι, αφιερώστε τον χρόνο σας με ειλικρίνεια, και όχι από υποχρέωση. Η αγάπη δεν γνωρίζει από τέτοιες έννοιες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αψηφήσετε τα νούμερα, όμως καταλάβετε και την θέση εκείνων που προσπαθούν όμως δεν τα καταφέρνουν. Επομένως υποστηρίξτε συναδέλφους που το αξίζουν, και μην βάλετε τα πάντα και τους πάντες στο ίδιο σακί. Δεν είναι πρέπον!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα «κοντράρει» τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, και καθώς δεν είναι απολύτως σαφές, το αν οι ποιότητες της ημέρας αν θα σας ευνοήσουν ή όχι, προσπαθήστε τουλάχιστον να μην βιώσετε γεγονότα που δεν θα σας ωφελήσουν, αλλά και που δεν θα συμβούν, αν δεν τα επιφέρετε οι ίδιοι. Εστιάστε απλώς να απολαύσετε εκείνα που θα σας προσφερθούν με καλή πρόθεση, από ανθρώπους που ανέκαθεν σας υποστήριζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα δοκιμάσει την δική σας πρόθεση κυρίως, επομένως οι ελεύθεροι κρατήστε αποστάσεις από εκείνα που δεν καταλαβαίνετε, και πείτε με απλά λόγια τι αισθάνεστε. Οι δεσμευμένοι, αναγνωρίστε την αξία της σχέσης σας, και καθώς δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο αν αισθάνεσθε άνετα εντός της ή όχι, κάντε οι ίδιοι κάτι απλό που θα επιφέρει αρμονία...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καταλάβετε εκείνα που προσπαθούν να σας μεταδώσουν οι συνεργάτες σας, και αν μπορείτε, ανταποκριθείτε. Αν όχι, μην βιαστείτε, ζητήστε χρόνο και επεξεργαστείτε τα δεδομένα.

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα η Αφροδίτη, σχηματίζει έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας, και καθώς θα είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσετε εκείνα που ισχύουν από εκείνα που θα θέλατε να ισχύουν αλλά δεν αληθεύει, φροντίστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Αφήστε τα γεγονότα να ρεύσουν, και μην διεκδικείτε το δικαίωμα να επέμβετε σε όλα. Η ζωή και η καθημερινότητα δεν ανήκουν σε κανέναν, και καλό θα είναι να την ακολουθείτε, όχι να προσπαθείτε να την παραλλάξετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αγάπη θα σας προβληματίσει πιθανότατα. Έτσι, οι ελεύθεροι αφήστε τον έρωτα να πάρει τον δρόμο του αν τυχόν αποφάσισε αναλόγως, και επειδή «τι είχατε τι χάσατε», προχωρήστε παρακάτω. Οι δεσμευμένοι τώρα, αν βρεθείτε σε μια ανάλογη θέση, φροντίστε να κατανοήσετε τους λόγους περισσότερο, παρά να κρύψετε τα φλέγοντα ζητήματα «κάτω από το χαλάκι».

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Η αγάπη θα σας προβληματίσει πιθανότατα. Έτσι, οι ελεύθεροι αφήστε τον έρωτα να πάρει τον δρόμο του αν τυχόν αποφάσισε αναλόγως, και επειδή «τι είχατε τι χάσατε», προχωρήστε παρακάτω. Οι δεσμευμένοι τώρα, αν βρεθείτε σε μια ανάλογη θέση, φροντίστε να κατανοήσετε τους λόγους περισσότερο, παρά να κρύψετε τα φλέγοντα ζητήματα «κάτω από το χαλάκι».

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ