Η Κιμ Καρντάσιαν ερωτοτροπεί με τον Γουέστ πάνω σε μηχανή ενώ εκείνος οδηγεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν ερωτοτροπεί με τον Γουέστ πάνω σε μηχανή ενώ εκείνος οδηγεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την προβολή του νέου βιντεοκλιπ του Κάνιε Γουέστ στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύντροφός του και μητέρα της κόρης του Κιμ Καρντάσιαν. Η γνωστή τηλεπερσόνα εμφανίζεται γυμνόστηθει να ερωτοτροπεί με τον τραγουδιστή σε διάφορα σημεία.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Bound 2», που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ με τίτλο «Yeezus» και το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres εμφανίζεται η Κιμ Καρντάσιαν να ερωτοτροπεί με τον Κάνιε πάνω σε μια μηχανή, την ώρα που εκείνος οδηγεί.

Από τη σιγμή της προβολής του βίντεο ξέσπασε σάλος στις ΗΠΑ ενώ η φαντασία των χρηστών του Ιντερνετ λειτούργησε άκρως... δημιουργικά αφού πολλοί ήταν εκείνοι που εμπνεύστηκαν από τις σκηνές του βίντεο κλιπ και δημιούργησαν τις παρακάτω εικόνες με το διάσημο ζευγάρ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μηχανή Κιμ Καρντάσιαν Κάινε Γουέστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ