Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο «Μπαλοτέλι των φτωχών» ζει και βασιλεύει στην Καλαμάτα - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο «Μπαλοτέλι των φτωχών» ζει και βασιλεύει στην Καλαμάτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του Μπόρις Οντβόνγκ μπορεί να μην λέει πολλά σε εκείνους που παρακολουθούν ποδόσφαιρο, ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής διαπρέπει με τη φανέλα της Καλαμάτας και έχει αποκτήσει και ένα ιδιαίτερα κολακευτικό παρατσούκλι.

Γεννημένος στην Ιταλία από γονείς Νιγηριανής καταγωγής ο Οντβόνγκ έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον εκκεντρικό σούπερ σταρ της Μίλαν.

Επειτα από μια σύντομη περιπλάνηση σε Σαμπντόρια, Μάλτα και Μολδαβία βρέθηκε να φοράει τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» και να εντυπωσάζει.

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής του, πάντως, είναι ένας δημοσιογράφος που περιγράφει τα παιχνίδια της ομάδας, καθώς πανηγυρίζει με φοβερό τρόπο κάθε γκολ του Νιγηριανού και τον αποκαλεί «Μπαλοτέλι των φτωχών».

Χαρακτηριστική είναι η «επική» περιγραφή του στον αγώνα Καλαμάτα – Παναρκαδικός τον οποίο κέρδισε η μεσσηνιακή ομάδα με 2 – 0 και δύο τέρματα από τον «δικό μας» Μπαλοτέλι.

Η περιγραφή δεν έχει μόνο Μπαλοτέλι έχει και πανηγυρισμούς τύπου... Βραζιλίας, τρεις διαφορετικές υπηκοότητες για τον Οντβόνγκ, αλλά και την παραδοχή ότι η «Μαύρη Θύελλα» είναι «μοναδική στη Γη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ