Koυκουλόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω τα χέρια από τον Σκανδαλίδη, δεν είναι διαπλεκόμενος και νεοφιλελεύθερος - iefimerida.gr

Koυκουλόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω τα χέρια από τον Σκανδαλίδη, δεν είναι διαπλεκόμενος και νεοφιλελεύθερος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάτω τα χέρια από τον Κώστα Σκανδαλίδη» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος ανακοίνωση της νομαρχιακής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζει τον κ. Σκανδαλίδη «διαπλεκόμενο και νεοφιλελεύθερο».

Ο κ. Κουκουλόπουλος στην Βουλή είπε: «θέλω να πω στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κανιβαλισμός -που είναι το ακριβώς αντίθετο του πολιτισμού- απέναντι στη δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ πρέπει να λάβει τέλος. Κάντε κάτι.

Χθες, η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου ονόμασε ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Κώστα Σκανδαλίδη, «διαπλεκόμενο και νεοφιλελεύθερο»» και πρόσθεσε «Κάτω τα χέρια από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και από τη δημοκρατική παράταξη. Δεν σας επιτρέπουμε. Το ΠΑΣΟΚ εκεί που χρειάστηκε -με πιο γνωστή την περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου- ήξερε να κάνει αυτοκάθαρση. Το ΠΑΣΟΚ δέχεται κριτική, αλλά δεν χρειάζεται υποδείξεις. Να τελειώνει αυτή η ιστορία, λοιπόν. Διάβασα την ανακοίνωση πραγματικά και ανατρίχιασα. Και την εντάσσω στην κατηγορία πολιτικού λόγου που λέγεται «κανιβαλισμός». Είναι -λέει- διαπλεκόμενος, είναι νεοφιλελεύθερος. Έλεος, πια!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ