Η Mercedes GLA γίνεται 45 AMG με 360 άλογα - iefimerida.gr

Η Mercedes GLA γίνεται 45 AMG με 360 άλογα

Η Mercedes GLA γίνεται 45 AMG με 360 άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρητικά η GLA 45 AMG είναι πρωτότυπο, αλλά μόνο θεωρητικά μιας και όπως μπορείτε να δείτε κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα και αύριο που λέει ο λόγος στις εκθέσεις της Mercedes.

Άλλωστε η παρουσίασή της δεν ήταν έκπληξη για κανένα, από τη στιγμή που υπήρχαν οι αντίστοιχες Α και CLA AMG, με τις οποίες μοιράζεται το πλαίσιο και όχι μόνο. Και φυσικά και το νέο, χειροποίητο τετρακύλινδρο των 2.000 κυβικών και των 360 ίππων, που στην περίπτωση του μικρότερου SUV της γερμανικής εταιρείας συνδυάζεται και με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic.

Οι επιδόσεις (0-100) και η μέση κατανάλωση της GLA 45 AMG δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αλλά οι τιμές τους αναμένεται να είναι λίγο πιο υψηλές από τα 4,6 δεύτερα και τα 6,9 λίτρα της αντίστοιχης CLA, ενώ η τελική έτσι κι αλλιώς θα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250.

Η έναρξη των πωλήσεων της GLA 45 AMG δεν έχει ακόμα καθοριστεί, ενώ το κόστος αγοράς της θα είναι λίγο πιο υψηλό από αυτό της CLA 45 AMG, που στην Ελλάδα κοστίζει από 53.849 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Mercedes άλογα AMG GLA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ