UΕFA: Υποπτο το ματς Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα στις 27 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

UΕFA: Υποπτο το ματς Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα στις 27 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φάκελο στην ΕΠΟ έχει στείλει η ΟΥΕΦΑ, στον οποίο αναφέρει ότι ο φετινός αγώνας Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα που έληξε 2-2 είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Η UEFA, έστειλε φάκελο στην ΕΠΟ, στον οποίο χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βέροια- ΠΑΣ Γιάννινα που πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου, ως ύποπτο προς χειραγώγηση, αναφέρει το gazzetta.

Υπενθυμίζεται, ότι στον αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε προηγηθεί με 0-2 και η Βέροια ισοφάρισε λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, με τελικό σκορ 2-2.

Η απάντηση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ απάντησε λέγοντας ότι ο σχετικός φάκελος ήρθε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 4 Νοεμβρίου και αμέσως στάλθηκε στην εισαγγελία που διερευνά τις υποθέσεις των στημένων αγώνων. Επίσης οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τόνιζαν ότι ο φάκελος ανέφερε ότι το ματς ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση, αλλά τελικά δεν χειραγωγήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ