Ο άγνωστος γιος του Φρανκ Σινάτρα: Τι μου δίδαξε ο πατέρας μου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο άγνωστος γιος του Φρανκ Σινάτρα: Τι μου δίδαξε ο πατέρας μου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ήταν μια αρκετά ακατανίκητη προσωπικότητα, η παρουσία του προκαλούσε πάντα αντιδράσεις», αποκαλύπτει ο Φρανκ Σινάτρα τζούνιορ, για τον θρυλικό πατέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Huffingtonpost, η δημοσιογράφος της εφημερίδας επέλεξε το ξενοδοχείο Savoy στη Βρετανική πρωτεύουσα καθώς αποτελούσε το αγαπημένο μέρος του Αμερικανού τραγουδιστή. Κι όμως, ο γιος του δεν αισθάνεται την ίδια νοσταλγία: «Έχουν αλλάξει πολλά στο ξενοδοχείο, δεν είναι το ίδιο», λέει με «αναίδεια».

Οπως όμως παρατηρεί η δημοσιογράφος Σάρα Ντιν, δεν είναι μόνο το ξενοδοχείο που έχει αλλάξει, αλλά και ο Φρανκ Σινάτρα ο νεότερος. «Δεν είναι το ίδιο αγόρι που έκανε την πρώτη του διεθνή εμφάνιση στα πρωτοσέλιδα του 1963, όταν απήχθη στην ηλικία των 19 και για τον οποίο ο πατέρας του κατέβαλε το ποσό των 240.000 δολαρίων ως λίτρα.

Ο αδελφός της επίσης τραγουδίστριας Νάνσι Σινάτρα, είναι σήμερα 69 ετών και ακολουθεί ασθμαίνοντας το θρύλο του πατέρα του. Όπως και ο πατέρας του, η φωνή του έχει μια κάπως τζαζ νότα ωστόσο, είναι αδύνατον να μαντέψει κανείς ότι προέρχεται από μια από τις διασημότερες οικογένειες της showbiz όλων των εποχών.

Ως «μαθητής της μουσικής» όπως αυτοαποκαλείται, σημειώνει ότι η μουσική «είναι τα πάντα, αλλά σήμερα είναι ανύπαρκτη», λέει αναφερόμενος στην μουσική βιομηχανία για την οποία διαθέτει ελάχιστο σεβασμό για τον τρόπο που λειτουργεί.

«Σήμερα η μουσική δημιουργείται από ερασιτέχνες», λέει, χωρίς την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ. «Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη μουσική και την απόδοση του Φρανκ Σινάτρα. Ως εκ τούτου, είναι εξοικειωμένοι με την προσωπικότητά και τη ζωή του», λέει, καθιστώντας σαφές πού βρίσκονται τα όρια.

«Ας πούμε ότι ο Φρανκ Σινάτρα δεν ήταν ένα πρόσωπο που θα μπορούσε ποτέ κανείς να κατηγορείται ότι ήταν ένας άγιος και ούτε ότι ήταν ένας διάβολος...», ξεκαθαρίζει ερωτηθείς για τον τύπο ανθρώπου που ήταν ο διάσημος πατέρας του.

«Ηταν έντιμος σε αυτό που ήταν. Μάλλον αντιπαθούσε την εξαπάτηση και δεν τον κατηγορώ».

Η δημοσιογράφος κλείνει τη συνέντευξη ρωτώντας τον 69χρονο ποιο ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που του δίδαξε για τη ζωή: «Το πράγμα που μου δίδαξε ήταν η αλήθεια. Μου είχε είπε μια φορά ότι δεν υπάρχει καλή ή κακή αλήθεια, υπάρχει μόνο η αλήθεια. Και νομίζω ότι αυτό που προσπάθησε να πει ήταν ότι στη ζωή πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και μόνο έτσι θα σώσουμε τον εαυτό μας από την περιττή ταλαιπωρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post Φρανκ Σινάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ