Ο σέξι βομβαρδισμός -Θα ρίξουν 450 «καυτά» ροζ εσώρουχα στη Βόρεια Κορέα ως όπλα μαζικού... ξελογιάσματος - iefimerida.gr

Ο σέξι βομβαρδισμός -Θα ρίξουν 450 «καυτά» ροζ εσώρουχα στη Βόρεια Κορέα ως όπλα μαζικού... ξελογιάσματος

Ο σέξι βομβαρδισμός -Θα ρίξουν 450 «καυτά» ροζ εσώρουχα στη Βόρεια Κορέα ως όπλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι χρειάζεται η Βόρεια Κορέα; Πριν ακουστούν οι βιαστικές απαντήσεις περί δημοκρατίας και ελευθερίας της σκέψης, κάποιος θεώρησε ότι το ζητούμενο είναι άλλο. Η χώρα χρειάζεται πάθος, σαγήνη και εργαλεία αποπλάνησης. Πιο απλά, έχει απελπιστική ανάγκη από σέξι εσώρουχα. Και σύντομα αυτά θα πέσουν από τον ουρανό.

Αυτή την ιδέα είχε ο Μπιορν Μποργκ. Ο εμβληματικός τενίστας, που εδώ και δεκαετίες έχει κάνει ιδιαίτερα διάσημη την εταιρεία εσωρούχων που ίδρυσε στη Σουηδία, είχε μία τρελή έμπνευση. Ζήτησε από τους καταναλωτές να ψηφίσουν τη χώρα που κατά τη γνώμη τους είχε μεγαλύτερη ανάγκη από «αγάπη και σαγήνη». Μέσα σε ένα βράδυ, 100.000 άτομα ψήφισαν τη Β. Κορέα.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να... βομβαρδίσουν τη νικήτρια χώρα από αέρος με 450 ροζ «καυτά» εσώρουχα. Κάτι που όμως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη, στη Β. Κορέα θα ήταν επικίνδυνο και ενδεχομένως μοιραίο. Για αυτό άλλαξαν πλάνα.

Τα «όπλα μαζικού ξελογιάσματος» όπως έχει ονομαστεί το... φορτίο θα φτάσει στην Πιονγκγιανγκ με εναλλακτικό τρόπο. Η εταιρεία προσέλαβε έναν δημοσιογράφο- για λόγους ασφαλείας το όνομά του δεν ανακοινώθηκε- προκειμένου να γράψει ένα blog ταξιδεύοντας στη Β. Κορέα. Εκεί, θα πετάξει τα 450 εσώρουχα από το παράθυρο του ξενοδοχείου του. Ο δημοσιογράφος έφτασε στον προορισμό του και πλέον αναμένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η... παράδοση του σέξι φορτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ