Τρεις γυναίκες ζούσαν σε συνθήκες σκλαβιάς για 30 χρόνια -Φυλακισμένες σε σπίτι στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Τρεις γυναίκες ζούσαν σε συνθήκες σκλαβιάς για 30 χρόνια -Φυλακισμένες σε σπίτι στο Λονδίνο

Τρεις γυναίκες ζούσαν σε συνθήκες σκλαβιάς για 30 χρόνια -Φυλακισμένες σε σπίτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερες ένιωσαν για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια τρεις γυναίκες. Μία 69χρονη από τη Μαλαισία, μία 57χρονη Ιρανή και μία 30χρονη Βρετανή κρατούνταν φυλακισμένες σε ένα σπίτι στο Λονδίνο επί 30 χρόνια.

Η αστυνομία τις απελευθέρωσε, χάρη στη συνεργασία με μία μη κυβερνητική οργάνωση. Οι τρεις γυναίκες, που είναι σε κατάσταση σοκ, κρατούνταν σε συνθήκες σκλαβιάς από ένα ζευγάρι 67χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Ακόμη δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ομως η έρευνα ξεκίνησε όταν μία από τις τρεις γυναίκες επικοινώνησε τον Οκτώβριο με την Οργάνωση, οι άνθρωποι της οποίας με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Η γυναίκα ανέφερε ότι κρατούνταν παρά τη θέλησή της σε ένα σπίτι. Οι αρχές κατάφεραν να το εντοπίσουν και να απελευθερώσουν τις γυναίκες.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Οργάνωσης, Ανέετα Πρεμ, οι γυναίκες δεν έβγαιναν από το σπίτι γιατί τις τρομοκρατούσε το ζευγάρι που τις είχε φυλακίσει. Οπως πρόσθεσε, τα θύματα έχουν υποστεί σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για σεξουαλική κακοποίηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ