Kι όμως, μπορούμε να τρώμε υδατάνθρακες και να αδυνατίζουμε -Τα 4 μυστικά - iefimerida.gr

Kι όμως, μπορούμε να τρώμε υδατάνθρακες και να αδυνατίζουμε -Τα 4 μυστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα μεγάλια «αγκάθια» στις δίαιτες είναι οι υδατάνθρακες. Οταν κάποιος ξεκινά πρόγραμμα διατροφής, με στόχο να χάσει κιλά, γνωρίζει πολύ καλά από πριν ότι θα πρέπει να ζήσει χωρίς τα αγαπημένα του μακαρόνια ή ψωμί. Και όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον σε όλες τις δίαιτες εντάσσονται και οι υδατάνθρακες.

Δείτε παρακάτω μερικά tips, σύμφωνα με το Faysbook.gr, για να απολαύσετε τα αγαπημένο σας φαγητό και παράλληλα να δείτε τη ζυγαριά να κατεβαίνει:

  • Είναι προτιμότερο να φας ζυμαρικά και υδατάνθρακες στο μεσημεριανό σου γεύμα, παρά στο βραδινό.
  • Προτίμησε ζυμαρικά και ψωμί ολικής άλεσης σε αντίθεση με επεξεργασμένο αλεύρι, αφού περιέχουν λιγότερες θερμίδες, είναι πιο υγιεινά για τον οργανισμό και παράλληλα θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι.
  • Περιορίστε την ποσότητα και συνδυάστε το φαγητό με σαλάτα και πρωτεΐνες, καθώς έτσι θα φάτε μικρότερη ποσότητα και θα πάρετε λιγότερες θερμίδες.
  • Δώστε προσοχή στην ποσότητα, μην κάνετε υπερβολές.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ