Κάντε νέους φίλους βουτώντας στις μπάλες: Η τρυφερή καμπάνια που ενώνει αγνώστους [βίντεο] - iefimerida.gr

Κάντε νέους φίλους βουτώντας στις μπάλες: Η τρυφερή καμπάνια που ενώνει αγνώστους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο άνετα θα νιώθατε αν έπρεπε ξαφνικά να γίνεται φίλοι με έναν τελείως άγνωστο άνθρωπο; Και πόσο πιο εύκολη θα ήταν αυτή η διαδικασία αν βρισκόσασταν μαζί βουτηγμένοι στις πλαστικές μπάλες όπως όταν ήσασταν παιδιά; Την απάντηση δίνει η τρυφερή καμπάνια που συγκίνησε τις ΗΠΑ.

Στις απρόσωπες μεγαλουπόλεις περνάνε γύρω μας κάθε μέρα νέα πρόσωπα, άγνωστοι άνθρωποι, που ο καθένας κουβαλάει τη δική του ιστορία, χάνονται μέσα στο πλήθος και μπορεί να μη τους ξαναδούμε ποτέ κι όμως αν τους γνωρίζαμε να διαπιστώναμε ότι ήταν ο καλύτερος φίλος που ποτέ δεν είχαμε, ή το άλλο μας μισό που απογοητευμένοι αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει.

Σε μία προσπάθεια να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, η εταιρεία Soulpancake έδωσε την ευκαιρία σε αγνώστους να συναντηθούν και να γνωριστούν. Για να γίνει τη διαδικασία αυτή ακόμα πιο εύκολη, η εταιρεία αποφάσισε να ξυπνήσει παιδικές μνήμες στους συμμετέχοντες.

Οπως όταν ήμασταν παιδιά που μπαίναμε στις πλαστικές μπάλες και μιλάγαμε με άλλα εντελώς άγνωστα παιδάκια που απλά έτυχε να παίζουν μαζί μας, έτσι και στην συγκεκριμένη καμπάνια οι άνθρωποι βουτούσαν στις μπάλες και γνωρίζονταν μεταξύ τους σε ένα παιχνιδιάρικο και οικείο περιβάλλον.

Το αποτέλεσμα του κοινωνικού πειράματος ήταν απίστευτο και πραγματικά συγκινητικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο καμπάνια φίλοι μπάλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ