EBU: Δεν δεχόμαστε την ΔΤ στις τάξεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης- Απαράδεκτη η επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ - iefimerida.gr

EBU: Δεν δεχόμαστε την ΔΤ στις τάξεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης- Απαράδεκτη η επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιανόητη χαρακτήρισε την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, ο πρόεδρος της EBU Ζαν Πολ Φιλιπό, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ΔΤ «δεν είναι και επ' ουδενί δεν πρόκειται να γίνει μέλος της».

Σε συνάντηση που είχε με τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και τον εκπρόσωπο των δημοσιογράφων της ΕΡΑ Νίκο Τσιμπίδα, Ο Ο Ζαν Πολ Φιλιπό ξεκαθάρισε ότι η ΔΤ δεν πρόκειται να γίνει δεκτή στις τάξεις της EBU και σημείωσε ότι αν η Ελλάδα πάει στη Eurovision χωρίς δημόσια τηλεόραση θα είναι πολύ δύσκολο να της επιτραπεί η συμμετοχή.

Ο πρόεδρος της EBU άκουσε τις απόψεις των συναδέλφων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και του εκπροσώπου των δημοσιογράφων της ΕΡΤ συμμεριζόμενος τις ανησυχίες και τους φόβους τους. Δεσμεύθηκε, δε, ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των Δημοσίων Ραδιοτηλεοράσεων, τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ