Εβραίος κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον πρώτο δονητή με τη μορφή ραβίνου [εικόνα] - iefimerida.gr

Εβραίος κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον πρώτο δονητή με τη μορφή ραβίνου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο ένας Εβραίος θα μπορούσε να διακωμωδήσει τόσο ευφυώς, απροκάλυπτα και ακομπλεξάριστα τη θρησκεία των προγόνων του. Και δεν είναι ο μόνος. Θυμηθείτε τους μεγάλους Γούντι Άλεν και Ντον Ρίκλεϊ, έναν από τους κορυφαίους Αμερικανούς stand-up κωμικούς όλων των εποχών. Όταν οι Εβραίοι έχουν χιούμορ, έχουν πραγματικά χιούμορ. Δεν αστειεύονται.

Shed Simove, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το sex mega-store «Ann Summers»,Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο εβραϊκής καταγωγής -ω, τι σύμπτωση- Βρετανός κωμικός λόγω της ονομασίας που έδωσε στο αξίας 160 δολαρίων προϊόν του: The Rampant Rabbi (Ο Αχαλίνωτος Ραβίνος). Διότι έτσι ονομάζεται το Νο.1 σε πωλήσεις dildo της εταιρείας Ann Summers: The Rampant Rabbit (Ο Αχαλίνωτος Κούνελος).

Ο ακόλαστος ραβίνος συνοδεύεται από το tagline «Ω Θεέ μου, Ω Θεέ μου!» και έρχεται να προστεθεί στην παρέα άλλων τριών δονητών με τις μορφές του Δράκουλα, της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Βούδα.

Εβραίος κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον πρώτο δονητή με τη μορφή ραβίνου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δονητής ραβίνος Shed Simove
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ