Παιχνιδιάρης αλλά απρόσεκτος Κινέζος αξιωματούχος -Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο που είχε με την ερωμένη του - iefimerida.gr

Παιχνιδιάρης αλλά απρόσεκτος Κινέζος αξιωματούχος -Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο που είχε με την ερωμένη του

Παιχνιδιάρης αλλά απρόσεκτος Κινέζος αξιωματούχος -Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα έπρεπε να γίνει αντικείμενο κριτικής. Αντιθέτως, θα έπρεπε να επιβραβευθεί ο Κινέζος αξιωματούχος του Κομμουνιστικού κόμματος που είδε το συμβόλαιο που είχε με την ερωμένη του στις εφημερίδες. Ως παράδειγμα οργάνωσης και προνοητικότητας.

Ο παιχνιδιάρης, αλλά απρόσεκτος αξιωματούχος διασύρθηκε όταν το συμβόλαιο δημοσιεύθηκε στην Beijing News. Ο παντρεμένος Τάο Γι είχε βάλει κανόνες στη σχέση του με την ερωμένη του. Σε έξι σελίδες κατέγραφε τη συχνότητα των σεξουαλικών συνευρέσεων- τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα- αλλά και τους όρους με τους οποίους θα γίνονταν αυτές. Για παράδειγμα, δεν θα επιτρεπόταν η... πολυκοσμία και η συμμετοχή τρίτων στα «παιχνίδια» τους.

Επιπλέον, ο Γι απαγόρευε στην ερωμένη του να ανακατευτεί στην οικογενειακή του ζωή και σε αντάλλαγμα θα της κάλυπτε τα έξοδα διαβίωσης. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, προβλεπόταν πως σε περίπτωση χωρισμού, εκείνος που θα έπαιρνε την απόφαση θα έπρεπε να ενημερώσει γραπτώς τον άλλο! Ο Γι, που έχασε τη θέση του στο Κομμουνιστικό κόμμα έπειτα από την αποκάλυψη, τα είχε προβλέψει όλα εκτός από την περίπτωση να διαρρεύσει στη δημοσιότητα το «καυτό» έγγραφο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ