Δικό τους κόμμα ετοιμάζουν οι κτηνοτρόφοι και θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές [βίντεο] - iefimerida.gr

Δικό τους κόμμα ετοιμάζουν οι κτηνοτρόφοι και θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό τους κόμμα προανήγγειλαν, νωρίτερα, οι κτηνοτρόφοι στο πλαίσιο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τους που πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Οι κτηνοτρόφοι δήλωσαν δια του εκπροσώπου τους, ότι ενδέχεται να λάβουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν αυτόνομο κόμμα Κτηνοτρόφων Ελλάδος για να κατέβει στις Ευρωεκλογές, καθώς όπως λένε δεν εμπιστεύονται κανέναν για τα ζητήματα που τους αφορούν.

Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτυρήθηκαν για τις αόριστες διαβεβαιώσεις που πήραν σχετικά με το μέλλον του κλάδου, τη διάρκεια εφαρμογής της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2014- 2020.Οπως υποστήριξαν, προτίθενται να προχωρούν σε κινητοποιήσεις μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Δείτε τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Γιάννης Γκρίνιας, για την δημιουργία του κόμματος Κτηνοτρόφων Ελλάδος.

Πηγή βίντεο: thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ