Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η «σκιά» της Σελήνης θα σας φλερτάρει σήμερα, επομένως οι ύποπτες καταστάσεις ας θεωρηθούν δεδομένες. Ή τουλάχιστον οι προϋποθέσεις τους. Και εδώ, είναι που καλείστε να επέμβετε εσείς προσωπικώς. Τι λόγο έχετε να περάσετε μέσα από έναν σκοτεινό διάδρομο, όταν ο διπλανός είναι κατάφωτος; Αυτό, μόνον εσείς μπορείτε να το απαντήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα ας προσπεράσετε τις ανόητες προκλήσεις του έρωτα αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί του. «Καθίστε τον κάτω» και εξηγήστε του πως ή θα παίξετε ή θα ασχοληθείτε σοβαρά. Και τα δυο μαζί δεν γίνονται. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα δεν σκοπεύει να σας το κάνει εύκολο, αφήστε τις εντυπώσεις της στιγμής, και αποφασίσετε για μεγάλο βάθος χρόνου.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να αναζητήσετε εφήμερα κέρδη ή μη έμπιστες συνεργασίες με σκοπό πάλι το εύκολο κέρδος. Καθώς οι πρώτοι που θα βγουν χαμένοι, εικάζεται να είστε εσείς, όχι εκείνες. Τα μάτια σας λοιπόν δεκατέσσερα σήμερα!

Ταύρος

Σήμερα μείνετε εστιασμένοι στον στόχο σας, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας. Δεν λέμε απαραιτήτως ευχάριστα, και καλό θα είναι να μην πέσετε σε παγίδες της «ευκολίας». Για να σας προσφέρει σημαντικά οφέλη η ημέρα αυτή, πρωτίστως θα αξιώσει τις απαιτήσεις της.Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δεν είναι και η πλέον κατάλληλη ημέρα για να κάνετε την κίνηση σας. Αν βέβαια είναι «γραφτό» που λένε να συμβεί, μάλλον ούτε να το αποφύγετε θα μπορέσετε. Οι δεσμευμένοι, εξετάστε την πιθανότητα να είστε κυρίως Κύριοι, ή Κυρίες, με κάπα κεφαλαίο, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση, μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δοκιμάστε να κρατήσετε τα πλοία σας δεμένα στο λιμάνι σήμερα, καθώς η πρώτη λέξη που θα σας μάθει το Σάββατο, θα είναι η απώλεια. Εκτός πια, και αν είστε από εκείνους που έχουν στην τσέπη την τυχερή δεκάρα, που τραβάει τις υπόλοιπες.

Δίδυμοι

Χαλαρώστε σήμερα, και μην αξιώσετε απαιτήσεις από την καθημερινότητα σας, καθώς η ημέρα δεν θα σας προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Αντιθέτως, μπορεί αν εμπλακείτε σε λάθος καταστάσεις, -καθαρά από δική σας πρωτοβουλία-, να το προσφέρετε εσείς στον εαυτό σας, και να μην σας αρέσει και καθόλου. Απολαύστε την ημέρα αποστασιοποιημένοι από πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα για να εντυπωσιάσετε τον έρωτα, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε την λάθος κίνηση που τελικά θα τον απομακρύνει. Καλύτερα να έρθει εκείνος κοντά. Οι δεσμευμένοι, για να μην παρασυρθείτε από τις ανόητες προδιαθέσεις της ημέρας, καλύτερα θα είναι να ακούσετε περισσότερο, παρά να πάρετε θέση. Αυτό αρκεί.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε τα ταμεία σας κλειστά θα λέγαμε, καθώς σήμερα δεν θα είναι και η καλύτερη περίπτωση αν επιδοθείτε σε μεγάλα έξοδα. Κρατήστε χρήματα για εκεί που πραγματικά χρειάζεται να πάνε. Επίσης προσέξτε μήπως εμπιστευτείτε ανθρώπους που κάποια άλλη ημέρα δεν θα εμπιστευόσασταν. Γιατί να το αλλάξετε σήμερα.

Καρκίνος

Μια μέρα πριν την πανσέληνο, και η Σελήνη θα σχηματίσει κυρίως θετικές όψεις, οι οποίες όμως δεν έχουν σκοπό να σας δώσουν απλώς το δικαίωμα να «ξεσαλώσετε». Κάθε άλλο! Σας καλούν να κατανοήσετε με ποιον τρόπο οφείλουν να γίνουν κάποια πράγματα, και με ποιον τρόπο να μην γίνουν. Έτσι, διατηρήστε τόσο την αγάπη σας όσο και την καλή σας διάθεση, όμως αποφύγετε να εμπλακείτε σε λάθος καταστάσεις από αφέλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας δεν είναι πάντοτε σαφής και ξεκάθαρος, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να τον περάσετε από εξετάσεις. Τώρα το πώς θα υποδυθείτε τον εξεταστή, είναι κάτι που μόνον εσείς το ξέρετε. Οι δεσμευμένοι, κρατήστε τις ισορροπίες, και μην επιδιώξετε να τουμπάρετε την βάρκα, καθαρά από πείσμα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η ημέρα έχει περίεργες διαθέσεις, καλείστε να καταλάβετε πού να επενδύσετε και πού όχι, καθώς λάθος οικονομικές κινήσεις και σήμερα, μπορεί να σας δημιουργήσουν αισθητά προβλήματα. Οξύνετε την κρίση σας!

Λέων

Σήμερα ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σας ζητούν να κινηθείτε με σύνεση και ευπρέπεια, κυρίως για να μην σας προσάψουν πράγματα για τα οποία δεν έχετε ιδέα. Καθώς μάλιστα ο Ήλιος σήμερα υποστηρίζει κάπως την εντύπωση της αυτοεικόνας, καλό θα είναι επίσης, να μην σας εκθέσουν οι ίδιες οι επιλογές σας. Κρατηθείτε καλύτερα από κάτι σταθερό, και αυτό, είναι κυρίως πιο σοβαρά σχέδια για το μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα αν είναι να ασχοληθείτε με τον έρωτα, ας πρόκειται για έναν έρωτα που έχει να σας προσφέρει κάτι καλό για την ζωή σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αφήστε τον να φύγει! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα σας κρατάει λίγο σε ένταση, αποφύγετε να πείτε αυτούσιο αυτό που αισθάνεστε. εκλεπτύνετε το και θα βοηθήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα επιλέξτε να καλύψετε τις ανάγκες σας στηριζόμενοι σε μια μόνιμη συνεργασία. Ή έστω με ανθρώπους που μπορούν να σας υποστηρίξουν, παρά να «παλέψετε» μόνοι με τα κύματα. Αξιοποιήστε τους!

Παρθένος

Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, θα σας δώσει το δικαίωμα να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε πιο καθαρά αρκετές καταστάσεις. Έτσι, μην βιαστείτε να πραγματώσετε άμεσα όσα τυχόν θα αναδυθούν στην σκέψη σας. Η πρώτη εικόνα, ας είναι απλώς ένα προσχέδιο, και όχι μια ενθουσιώδης απόφαση της στιγμής. Καθώς μάλιστα, θα αναδυθούν παράλληλα και σκέψεις που δεν θα σας αρέσουν, μην χάσετε άσκοπα την καλή σας διάθεση. Ασχοληθείτε με πιο σοβαρά σχέδια σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι σήμερα, ανοίξτε μόνοι σας την πόρτα για να περάστε μέσα στα δώματα του έρωτα. Υπό την προϋπόθεση βεβαίως, πως ο έρωτας γνωρίζει το γεγονός. Όχι αυθαιρεσίες σήμερα! Οι δεσμευμένοι, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε ούτε αποφάσεις ούτε γεγονότα στον σύντροφο σας. Αφήστε τα να κυλήσουν, και αν είναι να συμβούν, θα συμβούν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να εκφράσετε ιδέες που μπορεί να επιφέρουν οικονομικές απώλειες, και προτιμήστε να μοιραστείτε περισσότερο εφαρμόσιμα σχέδια με τους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια θετική όψη με την Αφροδίτη, όπως και με τον Πλούτωνα δίπλα στην κυβερνήτη σας. Επομένως στραφείτε τόσο μέσα σας όσο και έξω σας, να αναγνωρίστε αλήθειες και γεγονότα που μπορούν να σας οδηγήσουν τη ζωή, ένα βήμα παρακάτω. Η ημέρα θα σας δώσει το δικαίωμα να πάρετε αποφάσεις που άλλοτε θα δυσκολευόσασταν, όμως θα χρειαστεί αν φανείτε συνεπείς και όχι ενθουσιώδεις. Αργά βήματα, όχι γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας δείξει τα ίχνη του έρωτα, το γεγονός πως μπορεί να βρίσκεται τριγύρω, δεν σημαίνει πως τον βρήκατε ήδη. Ιχνηλατήστε έξυπνα, χωρίς πολύ θόρυβο... Οι δεσμευμένοι, για να θυμάστε αυτήν την ημέρα με καλή διάθεση, προτιμήστε να μην προκαλέστε την τύχη σας εκφράζοντας τελεσίγραφα. Προσέξτε το!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε για τον εαυτό σας τόσο τις «φοβίες» όσο και τις αγωνίες, και προς τα έξω εκφράστε πράγματα για τα οποία μπορείτε να μιλήσετε με επιχειρήματα. Μην χάστε μια καλή ευκαιρία από μεροληψία...

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη σιγά-σιγά απομακρύνονται, επομένως κρατήστε για τον εαυτό σας τα συμπεράσματα των ημερών, και με τους ανθρώπους γύρω σας, μοιραστείτε κυρίως εκείνα που ενδιαφέρουν εκείνους. Όχι εσάς. Καθώς μάλιστα ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο σας, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας από τον Αιγόκερω, μην αξιώσετε απαιτήσεις, και μην υποδυθείτε τον ρόλο του αρχηγού, έστω και αν σας το ζητήσουν. Δεν ευνοούν οι όψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα εστιάστε κυρίως στο γεγονός πως αν ο έρωτας δεν εκδηλώσει επακριβώς αυτά που επιζητείτε, μπορεί να σας καταβάλει απογοήτευση. Παραμένει όμως αυτή, ένα ανούσιο συναίσθημα. Πάμε παρακάτω. Οι δεσμευμένοι, σήμερα φανείτε προσεκτικοί κυρίως όσον αφορά την απόλυτη συμπεριφορά σας. Αν τυχόν την εκδηλώσετε σήμερα, μπορεί από αύριο, να υποστείτε τις συνέπειες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα δεν σας ωφελεί η αλήθεια είναι, αποφύγετε να φερθείτε «αυτοκαταστροφικά», επομένως αν διαπιστώσετε πως κάποιες κινήσεις δεν αποδίδουν, μην επιμείνετε από εγωισμό.

Τοξότης

Σήμερα προϊδεάστε τον εαυτό σας πως δεν αποκλείεται να συμβούν τυχαία περιστατικά, τα οποία όμως να σας φέρουν αντιμέτωπους με αλήθειες. Δεν λέμε πως θα ευχαριστηθείτε ή θα δυσαρεστηθείτε απαραιτήτως. Ίσως όμως, σας βάλουν σε σκέψεις και αν το κρίνετε, αποφασίσετε να αναθεωρήσετε το σύστημα αξιών του χαρακτήρα σας. Σε αυτό, θα βοηθήσουν και άνθρωποι που εμπιστεύεστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας δώσει λάθος δείγματα, φροντίστε να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, είτε πάτε μπρος είτε πάτε πίσω. Μην μετανοήσετε αργότερα. Οι δεσμευμένοι, αξιολογήσετε τις αποφάσεις σας, καθώς η σχέση σας, μπορεί να σας υποστηρίξει αν το ζητήσετε. Προσέξτε το πώς, εκδηλώνετε τις «αλήθειες» σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν και οι όψεις εν γένει δεν σας βάλλουν σήμερα, καλείστε να είστε επαρκώς προσεκτικοί. Ο λόγος είναι, πως έμμεσες απώλειες μπορεί να σας επηρεάσουν οικονομικώς, και να χρειαστεί να αναθεωρήσετε την σιγουριά σας, κυρίως για λόγους κυρίως πρακτικότητας.

Αιγόκερως

Σήμερα κρατήστε στην σκέψη σας, πως ακόμη και φαινομενικές απώλειες, πολλές φορές βγαίνουν σε καλό. Επομένως μην παρασυρθείτε από κινήσεις παρορμητισμού αν τυχόν και κάτι απομακρυνθεί. Αφήστε το καλλίτερα να φύγει, παρά να το κρατήσετε με το ζόρι. Μόλις καταλάβετε το δώρο που σας έγινε, μάλλον θα εκτιμήσετε διαφορετικά την ζωή. Το θέμα είναι, σε τι βαθμό, προσκολλάται κανείς...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να εισπράξετε σοβαρά μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας, καθώς έχει πολλά να μοιραστεί μαζί σας. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται πως εκλαμβάνετε τα πράγματα εσείς προσωπικώς. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο Ήλιος κοντράρει τον Πλούτωνα μέσα στο ζώδιο σας, μην αξιώσετε απαιτήσεις, γιατί μπορεί απλώς να μετανοήσετε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προτιμήστε να διαφυλάξετε κεκτημένα, παρά να κάνετε νέα ανοίγματα. Κι αν παράλληλα, επανεκδηλωθεί κάτι που θεωρούσατε πως έληξε, εξετάστε πρωτίστως αν πληροί μέτρα ασφαλείας για εσάς, αλλιώς ας μην το εμπιστευτείτε! Εμπιστευτείτε την γνώμη συνεργατών που ξέρουν πως κινείστε.

Υδροχόος

Η ημέρα θα σας πιέσει ελαφρώς, καθώς ο Ήλιος πιεσμένος και ο ίδιος από τον Πλούτωνα, θα «στριμώξει» τον κυβερνήτη σας. Ο οποίος κυβερνήτης σας, επίσης «τα λέει» με τον Πλούτωνα, από μακριά. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, εστιάστε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στο πώς θα θέλατε εσείς να διαμορφωθούν. Καθώς αν δεν συμβεί αυτό που ζητάτε, θα κληθείτε να ανταποκριθείτε, σε εκείνο που θα ζητήσουν οι άλλοι από εσάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα ξεκινήστε να βλέπετε τον έρωτα όπως είναι και όχι όπως νομίζατε, γιατί στο τέλος θα σας αναγκάσει να παραδεχθείτε πως... ακόμη και ο γάιδαρος πετάει! Οι δεσμευμένοι, σε καμιά περίπτωση, μην υποθέσετε πράγματα για τα οποία δεν έχετε είτε επιχειρήματα, καθώς ότι πείτε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, που λένε και στον κινηματογράφο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε κοντά σε ανθρώπους που πιστεύουν σ' εσάς, κι αν πάλι έχετε ανθρώπους που ζουν από εσάς, προσέξτε να μην τους αδικήσετε. Πιστέψτε σ' αυτούς και ανταποδώστε!

Ιχθείς

Σήμερα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα στο κεφάλι σας τι έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό. Καθώς όμως η ημέρα σήμερα προηγείται άμεσα μιας ημέρας με πανσέληνο, αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα που μπορεί σύντομα να σας «εγκλωβίσουν». Αντιθέτως, αφιερώστε την ημέρα στο να παρατηρήσετε, παρά στο να δράσετε, και σε καμιά περίπτωση, μην επιτρέψετε σε κυκλοθυμίες και τα συναφή, να σας παρασύρουν. Χαλαρά σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας μπορεί να υποδύεται όποιον ρόλο θέλει, -Θεός είναι και ότι θέλει κάνει-, εσείς καλού-κακού μην παρασυρθείτε από ένα απλό βελάκι, περιμένετε για κάτι περισσότερο. Οι δεσμευμένοι, καθώς γνωρίζετε πως η σχέση δεν είναι μια μονότονη κατάσταση, επιζητήστε περισσότερο την δημιουργική εκτόνωση, παρά την ένταση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, το καλύτερο εφόδιο της ημέρας, είναι η υπομονή. Και αυτό, καθώς δύσκολες όψεις πρόκειται να την φορτίσουν αναλόγως, όμως καμιά επί της ουσίας, δεν σας βάλλει ως ζώδιο. Μείνετε λοιπόν αποστασιοποιημένοι, και θα δείτε τα «δόντια» της από μακριά!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ