Κρίσιμο τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ την επόμενη Παρασκευή στο Βερολίνο - iefimerida.gr

Κρίσιμο τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ την επόμενη Παρασκευή στο Βερολίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Βερολίνο θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς όπου θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Η συνάντηση των δύο ηγετών, με βασικό αντικείμενο την πορεία του ελληνικού προγράμματος, πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη καμπή για τη χώρα μας, εν μέσω της διαπράγματευσης με την Τρόικα, αλλά και των πιέσεων των δανειστών για γρηγορότερους ρυθμούς απο την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης.

Μετά το γεύμα εργασίας θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Καγκελαρία, ο Πρωθυπουργός έχει προσκληθεί σε γεύμα εργασίας από την καγκελάριο, στη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν κυρίως η ευρωπαϊκή πολιτική, διμερή θέματα, καθώς και η κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Βερολίνο με αφορμή τη συμμετοχή και ομιλία του στο οικονομικό συνέδριο της εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung».

Μία μέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στην Αθήνα με την υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Πένι Πρίντζκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ