Ινδός με 12 δάχτυλα δε βρίσκει δουλειά ως ...δακτυλογράφος-Γιατί τον απορρίπτουν στη χώρα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ινδός με 12 δάχτυλα δε βρίσκει δουλειά ως ...δακτυλογράφος-Γιατί τον απορρίπτουν στη χώρα του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε με 12 δάχτυλα, τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια. Ο Ινδός Vijay Singh δεν θα μπορούσε παρά να είναι δακτυλογράφος, αφού πληκτρολογεί 100 λέξεις το λεπτό.

Ο άντρας με το παράδοξο «ελάττωμα» είναι από την πόλη Agra της βόρειας Ινδίας και καταγγέλλει, σύμφωνα με τη Herald Sun, ρατσισμό εναντίον του: «Θέλουν προφανώς κάποια όμορφη γυναίκα γι' αυτή τη δουλειά και όχι έναν άνδρα με δώδεκα δάχτυλα».Ο 48χρονος άντρας σχεδιάζει να μεταναστεύει στη Μεγάλη Βρετανία καθώς αδυνατεί να βρει δουλειά δακτυλογράφου στη χώρα του, παρότι έκανε αίτηση σε 50 εταιρείες.

Όπως λέει πάντως ο ίδιος, είναι ο «βασιλιάς των υπολογιστών» και μιλάει άπταιστα Αγγλικά. Σημειωτέων ότι οι πολυδάκτυλοι θεωρούνται ευλογημένοι στην Ινδία και εκλεκτοί.

Ινδός με 12 δάχτυλα δε βρίσκει δουλειά ως ...δακτυλογράφος-Γιατί τον απορρίπτουν στη χώρα του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ινδός με 12 δάχτυλα δε βρίσκει δουλειά ως ...δακτυλογράφος-Γιατί τον απορρίπτουν στη χώρα του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ