Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία - iefimerida.gr

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην πραγματική της ηλικία, τόσο τη βιολογική όσο και την... ψυχική αποκάλυψε η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» η Ελένη Ράντου είπε ότι παρότι διανύει το 48ο έτος της ζωής της ψυχικά είναι μεταξύ 12 και 30.

Η δημοφιλής ηθοποιός, ανέφερε, επίσης, ότι δεν έχει περάσει κρίση ηλικίας καθώς, όπως είπε, «όλα τα γεροντικά τα πέρασα σε μικρή ηλικία και ευτυχώς έχω πολύ καλή φυσική κατάσταση». «Στα 17 μου είχα άσπρα μαλλιά, όχι και τόσο καλή όραση και ρευματισμούς στον αυχένα», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου και πρόσθεσε:«Τον αγνοώ το χρόνο που περνά. Διαφορετική είναι η ηλικία της εξωτερικής εμφάνισης και διαφορετική της ψυχής σου. Ωριμάζω δεν σημαίνει πάντα κάτι καλό, σημαίνει βάζω και μια ασπίδα στον πόνο. Τις λαχταρώ τις εποχές που δεν ήξερα πόσο πονούν ορισμένα πράγματα και είχα θάρρος και έλεγα "ας καώ". Τώρα φοβάμαι να καώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηθοποιός ηλικία Ελένη Ράντου γεράματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ