Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ κάνει την... μπαλαρίνα ανάμεσα σε δύο φορτηγά –Στα 53 του ακόμη εντυπωσιάζει [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ κάνει την... μπαλαρίνα ανάμεσα σε δύο φορτηγά –Στα 53 του ακόμη εντυπωσιάζει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολη του η καριέρα στήθηκε πάνω σε αυτό το ταλέντο του. Οχι το υποκριτικό, από αυτό δεν διέθετε ποτέ ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Αλλά στην εξαιρετική φυσική του κατάσταση. Και παρά τα 53 του, ο Βέλγος εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τα σταντ που κάνει.

Ο Βαν Νταμ μετείχε σε διαφημιστικό σποτ της Volvo, στο οποίο ισορροπεί πατώντας σε δύο φορτηγά. Μάλιστα, όσο προχωρά το βίντεο, τα οχήματα απομακρύνονται, με τον Βέλγο να αποδεικνύει ότι πέρα από τη μυική δύναμη, διαθέτει και εξαιρετική ελαστικότητα.

Για τους δύσπιστους περί της αληθοφάνειας της διαφήμισης, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία διαβεβαιώνει ότι στα γυρίσματα του σποτ δεν χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ