Αυτό είναι το νέο Subaru Impreza WRX με τα 280 άλογα - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο Subaru Impreza WRX με τα 280 άλογα

Αυτό είναι το νέο Subaru Impreza WRX με τα 280 άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι «επίσημες» διαρροές έχουν πλέον καθιερωθεί, έστω και λίγο πριν την πρεμιέρα, που για το νέο Subaru Impreza WRX θα γίνει τις επόμενες ημέρες στην έκθεση του LA.

Έτσι λοιπόν κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή είναι η νέα γενιά του Impreza WRX, που σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε εμφανιστεί στη Φρανκφούρτη έχει λιγότερα στοιχεία εντυπωσιασμού. Αυτό όμως είναι λογικό από τη στιγμή που το ένα είναι concept και το άλλο μοντέλο παραγωγής, που φυσικά διαθέτει όλα τα οπτικά γνωρίσματα των top Subaru, όπως την εισαγωγή αέρα στο καπό, τα φουσκωμένα φτερά και τη διακριτική εδώ πίσω αεροτομή μαζί με το διαχύτη. Και φυσικά την τετρακίνηση.

Ο κινητήρας θα είναι -και πάλι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μια έκδοση turbo του δίλιτρου boxer των Toyota GT86 και Subaru BR-Z, που θα φτάνει εδώ τους 280 ίππους και στο κορυφαίo STI –αναμένεται μετά την έναρξη των πωλήσεων του WRC, στα τέλη του 2014- θα ξεπερνά τους 300. Οι επιδόσεις του τελευταίου φυσικά και δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά οι Ιάπωνες διαρρέουν ήδη πως θα είναι πιο γρήγορο, πιο άμεσο και κυρίως πιο οικονομικό από το υπάρχον, των 2.500 κυβικών.

Αυτό είναι το νέο Subaru Impreza WRX με τα 280 άλογα | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το νέο Subaru Impreza WRX με τα 280 άλογα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Subaru Impreza WRX 280 άλογα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ