Αυτή η φωτογραφία έφερε σύλληψη Ελληνα στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή η φωτογραφία έφερε σύλληψη Ελληνα στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη ενός οπαδού της Δόξας Δράμας για την ομάδα του, τον έβαλε σε περιπέτειες, καθώς συνελήφθη από την αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω φίλαθλος των «μαυρατεών» έβγαλε το κασκόλ της ομάδας του για να φωτογραφηθεί στην είσοδο της Απαγορευμένης Πόλης στο Πεκίνο.

Αυτή η κίνησή του, τον έβαλε σε μπελάδες καθώς είδε την αστυνομία της Κίνας να του περνάει χειροπέδες. Ο λόγος ήταν ότι στις δύο άκρες του κασκόλ υπήρχε η αγγλική σημαία, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές, που δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις που έδωσε ο οπαδός της Δόξας, μέσω του ξεναγού του.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, άμεσα κινητοποιήθηκε η ελληνική πρεσβεία που επιλήφθηκε της υπόθεσης και αφέθηκε ελεύθερος ο οπαδός της Δόξας Δράμας, ο οποίος σίγουρα θα ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά να βγάλει ξανά φωτογραφική μηχανή μπροστά από κάποιο μνημείο της Κίνας.

Αυτή η φωτογραφία έφερε σύλληψη Ελληνα στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ