Βενιζέλος προς ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη - Ούτε τους τίτλους του έργου - iefimerida.gr

Βενιζέλος προς ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη - Ούτε τους τίτλους του έργου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε απόψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, την οποία και ενημέρωνε.

Ο κ. Βενιζέλος, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στο θέμα με τα υποβρύχια και τις φρεγάτες για το οποίο τον κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Ούτε τους τίτλους του έργου δεν έχετε δει. Αυτή η υπόθεση έχει τεράστιο βάθος και θα τα πούμε όλα στη Βουλή».

Επίσης, έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Βενιζέλου και όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου τον κάλεσε να απαντήσει για τις ευθύνες που είχε σε σχέση με το PSI.

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι υπερασπίζεται τραπεζικά συμφέροντα και πρόσθεσε: «Αυτό δείχνει τι σημαίνει βγαίνω στην πιάτσα και εξυπηρετώ συμφέροντα. Τα πιο κραυγαλέα και προφανή συμφέροντα εθίγησαν από το PSI και μπορεί να με μισούν και να συνάπτουν και συμβόλαια πολιτικού μου θανάτου, επειδή έχασαν τις μετοχές τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ