Νέο κύμα κακοκαιρίας: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα Τετάρτη και ο καιρός θα χαλάσει από το μεσημέρι, με νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και στο Ιόνιο θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το μεσημέρι τοπικά θα είναι έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα κυρίως στην ανατολική Στερεά Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα στα δυτικά τμήματα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ