Πού πρέπει να βρίσκεται το τηλεκοντρόλ κι άλλες 21 συμφωνίες που πρέπει να κάνει το ζευγάρι πριν από το γάμο [λίστα] - iefimerida.gr

Πού πρέπει να βρίσκεται το τηλεκοντρόλ κι άλλες 21 συμφωνίες που πρέπει να κάνει το ζευγάρι πριν από το γάμο [λίστα]

Πού πρέπει να βρίσκεται το τηλεκοντρόλ κι άλλες 21 συμφωνίες που πρέπει να κάνει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι συζητούν συνήθως τα ζευγάρια πριν από το γάμο τους; Λεπτομέρειες για την τελετή, πλάνα για το ταξίδι του μέλιτος, ίσως και τα σχέδια για την απόκτηση του πρώτου παιδιού. Κακώς. Αν αφιέρωναν λίγο χρόνο σε ποιο σημαντικά ζητήματα, θα φρόντιζαν για την οικογενειακή ευτυχία τους.

Στην καθημερινότητα του ζευγαριού, δεκάδες ασήμαντες αφορμές μπορεί να προκαλέσουν καβγά, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε... τρικούβερτος, βγάζοντας στην επιφάνεια πιο σοβαρά ζητήματα. Από τη σακούλα των σκουπιδιών μέχρι την οδοντόκρεμα και από τη θέση του τηλεκοντρόλ ως το κρεβάτι που παραμένει άστρωτο. Για αυτό η Huffington Post κατάρτισε μία λίστα με τα 22 καυτά ζητήματα στα οποία πρέπει να συμφωνήσει ένα ζευγάρι πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος ειδήσεις ζευγάρι καβγάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ