Ο Σισέ εναντίον του Άρη! - iefimerida.gr

Ο Σισέ εναντίον του Άρη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φιλικό επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ έκλεισε ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάτσιο, στην Ιταλία, τεστάροντας τις δυνατότητες του για την χρονιά που έρχεται.

Την Λάτσιο θα αντιμετωπίσει ο Άρης σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ριέτι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας των «κιτρίνων». Στις 7 Αυγούστου λοιπόν η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, θα αναμετρηθεί με την παρέα του Σισέ και των άλλων αστέρων της ιταλικής ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:«Ένα ακόμη σπουδαίο διεθνές φιλικό παιχνίδι οριστικοποιήθηκε για την ομάδα του ΑΡΗ. Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ριέτι (90 χιλιόμετρα από την Ρώμη) την S.S. LAZIO. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Αυγούστου και θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία ομάδα αστέρων όπως oι Cisse, Klose, Μatuzalem, Ζarate, Μauri, Rocchi, Μakinwa, Cana και πολλών άλλων. Ο ΑΡΗΣ θα μεταβεί στις 6 Αυγούστου στην Ρώμη, αεροπορικώς μέσω Μονάχου-το μεσημέρι θα αναχωρήσει από το Ζέεφελντ- και από κει θα ταξιδέψει οδικώς για το Ριέτι. Εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει κι ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στην Ιταλία το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ