BBC: Νέοι άνεργοι από Ελλάδα, Ιρλανδία και Ισπανία μεταναστεύουν στην Αυστραλία για ένα καλύτερο αύριο [βίντεο] - iefimerida.gr

BBC: Νέοι άνεργοι από Ελλάδα, Ιρλανδία και Ισπανία μεταναστεύουν στην Αυστραλία για ένα καλύτερο αύριο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεπορτάζ στην Αυστραλία για τα κύματα μεταναστών που δέχεται, μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, το οποίο επισημαίνει ότι οι περισσότεροι είναι νέοι άνεργοι από τις χώρες της Ευρώπης που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ο ανταποκριτής του BBC στο Σΰδνευ, Phil Mercer συνομιλεί με αρκετούς Ευρωπαίους που μετανάστευσαν στην Αυστραλία λόγω της ανεργίας και αναφέρει μάλιστα ότι «παρά το γεγονός πως σε ορισμένες μεγάλες πόλεις της Αυστραλία η ανεργία στου νέους είναι μέχρι και 40%, αυτές οι πόλεις παραμένουν ένας δημοφιλής προορισμός για τους νέους από Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Ιρλανδία, οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την μαζική κρίση της ανεργίας των νέων».

Δείτε το βίντεο του BBC εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ