Κωνσταντινόπουλος για Τζάκρη: Πρώην υπουργοί έγιναν αντιμνημονιακοί πριν καν κλείσουν την πόρτα των Μερσεντές τους οι οδηγοί τους - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος για Τζάκρη: Πρώην υπουργοί έγιναν αντιμνημονιακοί πριν καν κλείσουν την πόρτα των Μερσεντές τους οι οδηγοί τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υψηλούς τόνους και ευθύβολες αιχμές προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η απόφαση της Θεοδώρας Τζάκρη να ψηφίσει «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας, με τον εκπρόσωπο του κόμματος να αναρωτιέται γιατί δεν τα έκανε αυτά όταν ήταν υφυπουργός του Γιώργου Παπανδρέου.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «η κυρία Τζάκρη ψήφισε με πολλή θερμή το πρώτο μνημόνιο όταν ήταν υφυπουργός. Σε κομβικό σημείο για τη χώρα, τώρα που βγαίνουμε από το μνημόνιο, επέλεξε την εύκολη λύση. Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν υφυπουργός επί Παπανδρέου; Τότε δεν ψηφίσαμε μνημόνιο, τότε δεν πήραμε δύσκολα μέτρα;»

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Τότε που ήταν υφυπουργός δεν έστελνε η τρόικα email; Κάποιοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, κάποιοι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... Τούς εύχομαι καλό δρόμο, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή». Κατέληξε λέγονατας με νόημα «βλέπω όλους τους πρώην υπουργούς που δεν πρόλαβαν να κλείσουν την πόρτα των Μερσεντές τους οι οδηγοί τους και έγιναν αντιμνημονιακοί σε ένα βράδυ. Εγώ δεν συμμετείχα στη διοίκηση τη χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ