Βενιζέλος κατά Τσίπρα: Βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα- Εχουμε έλλειμμα αντιπολίτευσης - iefimerida.gr

Βενιζέλος κατά Τσίπρα: Βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα- Εχουμε έλλειμμα αντιπολίτευσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων του Σκαραμαγκά, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και γι' αυτό εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος του. «Οσο μιλάτε κερδίζει δημοσκοπικούς πόντους ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Τσίπρας.

Σε απάντηση του στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως η ομιλία του ήταν κενή περιεχομένου και τόνισε πως «είναι σε απόγνωση και αδιέξοδο γιατί σου λέει τι θα γίνει μου εάν η κυβέρνηση δεν λάβει νέα μέτρα και δεν υπάρξει ανάλογη κοινωνική επίδραση. Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή της χώρας και να στο να εξανεμιστούν οι δραματικές θυσίες του ελληνικού λαού. Θέλετε ο λαός να αναδείξει μια κυβέρνηση που θα ακυρώσει το Μνημόνιο. Τι θα απογίνετε κ. Τσίπρα χωρίς Μνημόνιο; Εμείς θέλουμε να βγούμε από αυτό και εσείς οικοδομείτε την πολιτική σας ύπαρξη στο Μνημόνιο. Με ευχαριστεί αυτή η εικόνα του νευρικού ΣΥΡΙΖΑ.Είναι πολύ ενδιαφέρουσα», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο θέμα των υποβρυχίων και αναφερόμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρας είπε πως «είναι πολύ άτιμη πράξη η συκοφαντία» και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΙΖΑ να έρθει σε μια «μονομαχία πολιτικού και προσωπικού ήθους μαζί του» και πρόσθεσε πως έχει «υιοθετήσει τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου αλλά και τις συμβάσεις. Χτυπάτε εμένα αλλά έχετε στενό φλερτ με την κ. Κατσέλη. Χτυπάτε εμένα αλλά έχετε στενό φλερτ με την Κατσέλη. Χτυπάτε εμένα για τον Σκαραμαγκα αλλά στηρίξατε τον όμοιο μόνο για την Ελευσίνα, Είστε με συμφέροντα που θέλουν να εξανδραποδίσουν τους εργαζομένους. Βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα κ. Τσίπρα. Εχουμε έλλειμμα αντιπολίτευσης».

Τσίπρας: Οσο μιλάτε δίνετε δημοσκοπικούς πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας απάντησε πως «όσο μιλάει ο κ. Βενιζέλος δίνει πόντους δημοσκοπικούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε δύσκολη θέση ο κ. Σαμαράς να τον υποκαθιστά ο Βενιζέλος και να του παίρνει τον χρόνο. Οσον αφορά την πρόσκληση για μονομαχία, μου δίνετε την ευκαιρία να σας πω ότι πήγα στο Τέξας για να μάθω να μονομαχώ στο Ελ Πάσο», με τον κ. Βενιζέλο να του απαντά: «Εχετε πάει για να σας εκπαι9δεύσουν οι Αμερικάνοι. Αυτό που βάλατε ως στόχο έχει τρύπιο δολάρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ