Στα χέρια του Χιού Γκράντ τα στοιχεία των υποκλοπών - iefimerida.gr

Στα χέρια του Χιού Γκράντ τα στοιχεία των υποκλοπών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βρετανίας διέταξε την Τετάρτη της αστυνομία να παραδώσει στον ηθοποιό Χιού Γκραντ ή στην πρώην σύντροφό του Τζεμίμα Καν, πληροφορίες που μπορούν να αποδείξουν ότι ιδιωτικός ντετέκτιβ που εργαζόταν για την εφημερίδα News of the World υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά τους. Ο Βρετανός ηθοποιός έχει ξεκινήσει εκστρατεία για την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών.

Ο δικαστής Τζέφρι Βος αποφάσισε ότι η βρετανική αστυνομία θα πρέπει να παραδώσει στον ηθοποιό πληροφορίες που αφορούν τις υποκλοπές που πραγματοποιούσε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γκλεν Μακλέρ για τη News of the World και άλλες εφημερίδες.

Ο Χιού Γκραντ έχει ασκήσει σκληρή κριτική στην News Corp και είναι μέλος της ομάδας Hacked Off που ζητά έρευνα για τις παράνομη απόκτηση πληροφοριών από εφημερίδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ηχογράφησε κρυφά την εξομολόγηση ενός δημοσιογράφου της News of the World.

Μιλώντας στο CNN, είπε: «Είχα την εξαιρετική τύχη να πέσω σε έναν συντάκτη της News of the World που άρχισε να καυχιέται ότι υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά μου, ότι μπορούσε να υποκλέπτει τα τηλεφωνήματα οποιουδήποτε, μιλούσε για την περίεργη σχέση τους με την Αστυνομία του Λονδίνου, για τη σχέση τους με τον πρωθυπουργό».

Ο Χιού Γκραντ δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει πέσει θύμα των υποκλοπών. Ο Τζουντ Λο και η Σιένα Μίλερ είναι ανάμεσα στα θύματα της News Corp.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ