Τα ζώδια της Κυριακής 10 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 10 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 10 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για επαγγελματικά, αισθηματικά, υγεία, για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Κριός

Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί θα πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε πάνω στα νεύρα σας. Η πίεση και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα σας έχουν αγχώσει και πολλές φορές σας απογοητεύουν. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Στη δουλειά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχατε το τελευταίο καιρό και να μπορέσετε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε να διακριθείτε στο χώρο σας και να εισπράξετε την ανταμοιβή των ανώτερων σας.

Ταύρος

Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Στα αισθηματικά, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας. Στα οικονομικά σας, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και δημιουργήσετε καινούργια χρέη.

Δίδυμοι

Μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε τρίτους. Η καλύτερη λύση θα ήταν να περιμένετε το φθινόπωρο για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Προσέξτε μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Λέων

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Τα άστρα προβλέπουν ότι είναι κατάλληλη περίοδος για να λύσετε κάποιο οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε κάποιους συνδυασμούς για την ανανέωση ή την επέκταση της δουλειάς σας.

Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες στηρίζονται σε γερές βάσεις θα αντέξουν ενώ οι υπόλοιπες θα δοκιμαστούν. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Ζυγός

Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας.

Σκορπιός

Ο σύντροφος σας νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση που έχετε απέναντι του. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Προσέξτε να μην έρθετε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας να είσαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να μπερδευτείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.

Τοξότης

Έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις υποθέσεις σας μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Η απόφαση για έναν αρραβώνα ή γάμο είναι πολύ πιθανή. Η κοινωνική σας ζωή είχε αρκετό ενδιαφέρον για τους περισσότερους από εσάς. Ο χώρος της εργασίας σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε, να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής, με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι δύσκολα θα απαρνηθείτε την ελευθερία σας ....

Αιγόκερως

Η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη, είτε γιατί εσείς δεν θα τους δίνετε να καταλάβουν σωστά κάποια πράγματα, είτε γιατί θα τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Ιδανική περίοδος για να συμμετέχετε σε ομάδες ή και συλλογικές δραστηριότητες. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς του έρωτα σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή μαζί. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση ξεκαθαρίστε με το ταίρι σας τα προβλήματα που έχετε και μην τα αφήνετε να διαωνίζονται.

Yδροχόος

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα. Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Ο αισθηματικός τομέας δεν υπόσχετε πολλά και θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.

Ιχθείς

Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα για τους αδέσμευτους είναι ιδιαίτερα ευχάριστα αρκεί να το θέλουν. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά δεν πρέπει να κάνετε ανοίγματα ούτε να επενδύσετε τα χρήματα σας, γιατί θα ζημιωθείτε. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Τώρα προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις ώστε να κάνετε μία ασφαλή πρόβλεψη και να ενεργήσετε ανάλογα.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ