Το Νίκο Χασσίδ προωθεί η οικογένεια Μπόμπολα για διευθυντή προγράμματος του Mega - iefimerida.gr

Το Νίκο Χασσίδ προωθεί η οικογένεια Μπόμπολα για διευθυντή προγράμματος του Mega

Το Νίκο Χασσίδ προωθεί η οικογένεια Μπόμπολα για διευθυντή προγράμματος του Mega
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Μπόμπολα προωθεί τον διευθυνοντα σύμβολο της εταιρείας παραγωγής" ΑΝΩΣΗ ΑΕ" Nίκο Χασσίδ, για την αντικατάσταση του Πέτρου Μπούτου ο οποίος αποχώρησε από το κανάλι με προορισμό τον ΑΝΤ1.

Η αποχώρηση Μπούτου δημιουργεί σοβαρό κενό στο κανάλι των εκδοτών αφού η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στη διεύθυνση προγράμματος συνδέεται με μεγάλες επιτυχίες κυρίως στα νεανικά κοινά που επηρεάζουν τη διαφημιστική ροή.

Να σημειωθεί οτι η εταιρεία «ΑΝΩΣΗ ΑΕ», ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα και ειναι μια απο τις τρεις εταιρείες που παράγει ψυχαγωγικό πρόγραμμα για το κανάλι των εκδοτών.

Σε κάθε περίπτωση το κανάλι της Λεωφόρου Μεσογείων βρίσκεται ενώπιον αναταράξεων αφού εκτός από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα πρέπει τώρα να καλύψει το κενό στο πρόγραμμα που αφήνει ο Πέτρος Μπούτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ