Το σερί του Ολυμπιακού πέρασε και από τη Φλωρεντία- Κέρδισε και τη Σιένα (70-62) - iefimerida.gr

Το σερί του Ολυμπιακού πέρασε και από τη Φλωρεντία- Κέρδισε και τη Σιένα (70-62)

Το σερί του Ολυμπιακού πέρασε και από τη Φλωρεντία- Κέρδισε και τη Σιένα (70-62)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έδωσε... σόου, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν όσο σοβαρός χρειαζόταν προκειμένου να μην «στραβοπατήσει» στη Φλωρεντία. Ετσι συνέχισε αήττητος στην Ευρωλίγκα και έπειτα από την αναμέτρησή του με τη Σιένα, την οποία κέρδισε με 70-62.

Το μοναδικό άσχημο για τους «ερυθρόλευκους», που είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και απέφυγαν τις περιπέτειες, ήταν ο τραυματισμός του Σέντρικ Σίμονς. Στη δεύτερη περίοδο έπειτα από μία δυνατή σύγκρουση με τον Ντάνιελ Χάκελ έπαθε εξάρθρωση ώμου. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα αποφασιστεί- έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις- αν το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική θεραπεία ή αν θα απαιτηθεί επέμβαση.

Δεκάλεπτα: 11-20, 23-36, 42-54, 62-70.

Σιένα (Κρέσπι): Βιτζιάνο 5, Χάντερ 6, Κούρνο 3, Ρότσεστι 13, Κάρτερ 4, Ρες 5, Όρτνερ 2, Χάκετ 6, Ίνγκλις 13, Γκριν 5.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 4, Λο 6, Ντάνστον 9, Σπανούλης 9, Περπέρογλου 8, Σλούκας 4, Σίμονς, Μπέγκιτς 9, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 6, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 9.

Φωτογραφία: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ