Εκτός κινδύνου η δικαστική υπάλληλος την οποία μαχαίρωσε κρατούμενος στα δικαστήρια Ευελπίδων - iefimerida.gr

Εκτός κινδύνου η δικαστική υπάλληλος την οποία μαχαίρωσε κρατούμενος στα δικαστήρια Ευελπίδων

Εκτός κινδύνου η δικαστική υπάλληλος την οποία μαχαίρωσε κρατούμενος στα δικαστή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ερωτήματα για την ασφάλεια των δικαστηρίων Ευελπίδων παραμένουν αναπάντητα, αλλά το ευτυχές είναι πως η δικαστική υπάλληλος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η 36χρονη γυναίκα, την οποία τραυμάτισε με μαχαίρι ένας Ιρανός κρατούμενος, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Η υπάλληλος έχει τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη, το φρύδι και το μπράτσο, αλλά η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία. Παρόλα αυτά, θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Ο αλλοδαπός για άγνωστο λόγο, πλησίασε τη γραμματέα της ανακρίτριας και της επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι. Σύμφωνα με δικηγόρους που βρίσκονταν στο σημείο, ο Ιρανός ήταν κατηγορούμενος για ναρκωτικά και μετά την απολογία είχε μεταβεί στο κτίριο για να παραλάβει την διάταξη που του επέβαλλε για περιοριστικούς όρους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ