Συνεχίζουν την απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών - iefimerida.gr

Συνεχίζουν την απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνέχιση των απεργιών για δέκατη εβδομάδα αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών, των ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση της αγωγής του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στα δικαστήρια, με την οποία ζητεί να κηρυχτεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική.Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), πάντως, θα συνεδριάσουν εκ νέου τη Δευτέρα για να εκτιμήσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Την ίδια ώρα, επεισοδιακή αποδείχθηκε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου για την κατάρτιση του προγράμματος του εξαμήνου, δεδομένου ότι τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα. Ομάδες φοιτητικών ακροαριστερών παρατάξεων εισέβαλαν στο χώρο και εμπόδισαν τα μέλη της Συγκλήτου να λάβουν αποφάσεις, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.

Οπως πάντως ανέφεραν εκπρόσωποι του Ιδρύματος, το πρόγραμμα των εξετάσεων θα καταρτιστεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ