Café Georges: Ο παριζιάνικος ναός του design, όπου τους άσχημους πελάτες τους στοιβάζουν στο βάθος [εικόνες] - iefimerida.gr

Café Georges: Ο παριζιάνικος ναός του design, όπου τους άσχημους πελάτες τους στοιβάζουν στο βάθος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τη μαρτυρία πρώην υπαλλήλου η οποία εργαζόταν στο υπερντιζαϊνάτο Café Georges, που κοσμεί τον έκτο όροφο του Κέντρου Ζορζ Πομπιντού (Μπομπούρ), με την απαράμιλλη θέα στις παραμυθένιες σκεπές του Παρισιού, τη Notre-Dame, την Sacré-Cœur και τον Πύργο του Άιφελ, η διεύθυνση είχε προχωρήσει στη εφαρμογή μίας πολύ «ενδιαφέρουσας» πολιτικής ως προς την αισθητική του χώρου.

Όπως δήλωσε η πρώην υπάλληλος στην σατιρική εφημερίδα «le Canard enchaîné» της Τετάρτης που μας πέρασε, το περίφημο καφέ, το οποίο ανήκει στο γκρουπ Costes, ακολουθούσε την πολιτική του διαχωρισμού των πελατών, τοποθετώντας τους «ωραίους» μπροστά στην εντυπωσιακή περιμετρική τζαμαρία και στοιβάζοντας του «λιγότερο ωραίους», «μη ωραίους» ή «καθόλου ωραίους» στο βάθος της τεράστιας αίθουσας.

Τα υψηλά στάνταρντς αισθητικής, στο εν λόγω καφέ, αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα, είτε πρόκειται για τα ντιζάιν αντικείμενα δια χειρός Philip Starck, είτε για τα κριτήρια επιλογής των εργαζομένων, οι οποίοι είναι όλοι πρώην μοντέλα κάτω των 30 ετών.

Δείτε τις εικόνες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ