Κεδίκογλου: Η επέμβαση στην ΕΡΤ έγινε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή -Επρεπε να τερματιστεί η παράνομη κατάληψη - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Η επέμβαση στην ΕΡΤ έγινε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή -Επρεπε να τερματιστεί η παράνομη κατάληψη

Κεδίκογλου: Η επέμβαση στην ΕΡΤ έγινε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή -Επρεπε να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επέμβαση της Αστυνομίας έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της ομαλότητας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στην επιχείρηση εκκένωσης των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ τόνισε «Έπρεπε να τερματιστεί μία παράνομη κατάληψη και αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή».

Πρόσθεσε μάλιστα «η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν νομικά ισχυρή η κατάληψη ήταν παράνομη. Ορισμένοι ήθελαν να επενδύσουν σε ένα κλίμα αναταραχής, αλλά μία παράνομη κατάληψη σε κάθε πεδίο πρέπει να συνεχίζεται. Στόχος είναι να κάνουμε μία καλύτερη Δημόσια Τηλεόραση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ