Βαθμιαία βελτίωση του καιρού: Συννεφιά με πιθανές βροχές στα βόρεια - iefimerida.gr

Βαθμιαία βελτίωση του καιρού: Συννεφιά με πιθανές βροχές στα βόρεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός και κοπάζουν οι καταιγίδες, αφού σήμερα Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί και βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές οι οποίες το απόγευμα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ